Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az öcsémet egyfolytában...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az öcsémet egyfolytában hülyíti a barátnője. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Eddig sem bírtam és nem is bíztam az öcsém barátnőjében,és ezt ő is tudja,de nem igazán érdekli az egész mert hát szerelmes a lányba,nem tudok vele mit kezdeni.A lány mikor nincs közelben az öcsém ,egyből elkezd ,flegmázni,beszólogatni,káromkodni,arról nem is beszélve hogy folyamatosan lehúzza anyagilag..stb. Na de térjünk a tárgyra.

Körülbelül két hete,már már este fele,mikor mentem haza,az utcán egyszer csak meglátom a lányt négy sráccal, inni.Azok pedig taperolták,és a s*ggét csapkodták..a lányt ezt nem igazán zavarta,sőt az egyiknek még le is nyomta a nyelvét a torkán...És ezt így nem tudtam hova tenni ,mivel 1. öcsémmel jár 2.úgy volt hogy a lány az csajos napot tart ,ezért mondta le az öcsémmel a találkát...

Legszívesebben ezt el is mondanám neki,ha tehetném..meg ha el is hinné.Mert szerinte a lány ,egy ártatlan ,aranyos ,kedves,szűzies lány .Na látta volna akkor a lány amikor én..Szerintetek elmondjam neki,vagy hagyjam hogy tanuljon az esetből?Vagy esetleg leplezzem le a lányt a szeme láttára?

2016. aug. 18. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Mond el neki, nem biztos hogy elhiszi, de majd mikor rájön akkor tudni fogja hogy bízhat benned. Le is leplezheted, akkor annál hamarabb szakadnak el. Az öcséd viselkedése lehet hogy rosszabb lesz utána, de majd lenyugszik.
2016. aug. 18. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem fotóztad le? Ne már, hogy a modern világban nincs telefonodon kamera. De megértem, én sem lettem volna helyben akkor. Próbáld meg felébreszteni az öcsédet.

De amúgy meg verd meg. Viccen kívül, mond meg neki, hogy vallja be az öcsédnek és takarodjon, vagy különben kikaparod a szemét.

16/F

2016. aug. 18. 17:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Na ez durva..szerintem a legközelebb szemtől szemben ott lesz a csak akkor kapd el a nyakát ,ás nyomd oda az asztalra/pultra ,és mikor megjelenik az öcsét kérd számon hogy mit csinált akkor.Tudom nem helyén való,meg lányokat nem is szabad bántani ,de be kell ismerni ez nem egy lány ,ez egy mocskos kígyó..

Ha velem történne ez akkor a bátyáim már rég nyárson sütnék a csajt ,és szólnának hogy :"kész a sült csirke!!neked jó ez így ,vagy még süssük egy darabig?"

De érted amit mondok ,először mond el neki ,aztán ha nem hiszi el akkor marad az amit elsőnek javasoltam.

2016. aug. 18. 18:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen .Tudom ,tényleg kellett volna tennem hogy gyors elő a telefont aztán levideózni ,lefotózni .De teljesen lesokkoltam ,ezért mentem is tovább .

És már össze is vesztem vele nem rég ez miatt,hogy foglalkozzak a magam dolgával,mert semmi közöm sincs hozzájuk ..stb Ezért ha egyszer is megemlíteném neki ,akkor valószínűleg már nem is beszélne velem.A csajt meg meg inkább nem bántom mert akkor is én fogok szívni ,ha feljelent.Simán kinézem belőle hogy megteszi még akkor is ha esetleg a vállát fognám meg ,nem hogy még a nyakát ,már meg is fenyegetett nem is egyszer.Ezért vagyok teljesen tanácstalan.

2016. aug. 18. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
kár hogy nem csináltál fotót..nah mindegy először próbáld meg elmondani a tesódnak és blöffölj a csajnak ha nem mondja el az öcsédnek hogy mit csinált akkor megmutatod a képet(persze nincs kép, de talán a csaj bevallja) és akkor látni fogja tesód hogy mekkora egy rohadt ringyó.. vagy ha ez nem működik próbáld fenyegetéssel hogy ha nem mondja el neki akkor elfogod kapni amikor egyedül van és elvágod a torkát vagy valami ilyesmi persze ez is csak blöff csak add elő határozottan lássa hogy mindent megtennél a tesódért és képes lennél megtenni vele (mármint a csajjal) meg azt is hogy a haverjait ebből hagyja ki ne merje rád uszítani őket mert ha megteszi ugyancsak el fogod kapni... hidd el szerintem bemajrézik és be fogja vallani öcsédnek hogy mit tett.. ha ezután se akkor lépj olyan szinten a tettek mezejére hogy fo**a össze magát szó szerint sírjon a félelemtől ( tényleg vigyél magaddal kést és csináld úgy meg mintha tényleg meg akarnád ölni)... mondd meg ha fel mer jelenteni akkor annak következményei lesznek célozgass hogy akkor is ellátod a baját, ha meg mégis fel akar emiatt jelenteni úgy se ér el semmit mert nincs bizonyítéka neked meg egy haver fog adni egy király kis alibid, hogy akkor amikor ez történt te a haverral voltál és nem tud mit tenni ellened.szerintem ez az a pont amikor sírva rohanna ki a tesód életéből :) lehet kicsit morbid de hatásos is :)
2016. aug. 18. 18:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben,igaz nem vagyok az az erőszakos típus ,de azért megpróbálom,köszönöm.
2016. aug. 18. 18:56
 7/7 anonim ***** válasza:
én sem :) de ha egy szerettemet meg akarom védeni akkor ahhoz mindent el fogok követni :)) de télleg okosan csináld győződj meg róla hogy nem készít hangfelvételt amit fel tudna használni ellened légy nagyon alapos minden téren hogy tényleg ne tudjon megfogni sehogy :)
2016. aug. 18. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!