Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öcsémet egyfolytában hülyíti a barátnője. Szerintetek?
Eddig sem bírtam és nem is bíztam az öcsém barátnőjében,és ezt ő is tudja,de nem igazán érdekli az egész mert hát szerelmes a lányba,nem tudok vele mit kezdeni.A lány mikor nincs közelben az öcsém ,egyből elkezd ,flegmázni,beszólogatni,káromkodni,arról nem is beszélve hogy folyamatosan lehúzza anyagilag..stb. Na de térjünk a tárgyra.
Körülbelül két hete,már már este fele,mikor mentem haza,az utcán egyszer csak meglátom a lányt négy sráccal, inni.Azok pedig taperolták,és a s*ggét csapkodták..a lányt ezt nem igazán zavarta,sőt az egyiknek még le is nyomta a nyelvét a torkán...És ezt így nem tudtam hova tenni ,mivel 1. öcsémmel jár 2.úgy volt hogy a lány az csajos napot tart ,ezért mondta le az öcsémmel a találkát...
Legszívesebben ezt el is mondanám neki,ha tehetném..meg ha el is hinné.Mert szerinte a lány ,egy ártatlan ,aranyos ,kedves,szűzies lány .Na látta volna akkor a lány amikor én..Szerintetek elmondjam neki,vagy hagyjam hogy tanuljon az esetből?Vagy esetleg leplezzem le a lányt a szeme láttára?
Miért nem fotóztad le? Ne már, hogy a modern világban nincs telefonodon kamera. De megértem, én sem lettem volna helyben akkor. Próbáld meg felébreszteni az öcsédet.
De amúgy meg verd meg. Viccen kívül, mond meg neki, hogy vallja be az öcsédnek és takarodjon, vagy különben kikaparod a szemét.
16/F
Na ez durva..szerintem a legközelebb szemtől szemben ott lesz a csak akkor kapd el a nyakát ,ás nyomd oda az asztalra/pultra ,és mikor megjelenik az öcsét kérd számon hogy mit csinált akkor.Tudom nem helyén való,meg lányokat nem is szabad bántani ,de be kell ismerni ez nem egy lány ,ez egy mocskos kígyó..
Ha velem történne ez akkor a bátyáim már rég nyárson sütnék a csajt ,és szólnának hogy :"kész a sült csirke!!neked jó ez így ,vagy még süssük egy darabig?"
De érted amit mondok ,először mond el neki ,aztán ha nem hiszi el akkor marad az amit elsőnek javasoltam.
Igen .Tudom ,tényleg kellett volna tennem hogy gyors elő a telefont aztán levideózni ,lefotózni .De teljesen lesokkoltam ,ezért mentem is tovább .
És már össze is vesztem vele nem rég ez miatt,hogy foglalkozzak a magam dolgával,mert semmi közöm sincs hozzájuk ..stb Ezért ha egyszer is megemlíteném neki ,akkor valószínűleg már nem is beszélne velem.A csajt meg meg inkább nem bántom mert akkor is én fogok szívni ,ha feljelent.Simán kinézem belőle hogy megteszi még akkor is ha esetleg a vállát fognám meg ,nem hogy még a nyakát ,már meg is fenyegetett nem is egyszer.Ezért vagyok teljesen tanácstalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!