Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt aki örült annak, hogy hízik a barátnője?
Figyelt kérdés
Fiúk: van köztetek olyan, aki örült annak, hogy meghízott a barátnője? És olyan aki szeretné, hogy meghízzon?
Ha igen, mesélnétek erről?
19/L
2016. aug. 15. 09:44
1/4 anonim válasza:
Persze! Várom, hogy hízzon, hízzon, aztán levágom a p!€$@ba. Nagyon finomak szoktak lenni.
2/4 anonim válasza:
A barátom ilyen, folyton azt akarja, hogy hizzak:D Azt mondja, hogy nyomják a csontjaim, ha mondjuk az ölébe ülök 😂 Bocsi, hogy lányként irok, de na:D 18/l
3/4 anonim válasza:
Vannak olyan férfiak akiknek a menni alig tud kövér nők tetszenek. Pl van egy sorozat amiben nagyon kövér emberek akarnak lefogyni mert már az életük van veszélyben és ebben volt egy nő, akinek a férje ott akarta hagyni a feleségét amiért már nem olyan kövér, meg próbál lefogyni hogy ne haljon meg..szóval igen vannak akik örülnek neki:D De olyanok is vannak akik csak a teltebbeket szeretik, szóval ha ilyen a barátod te meg vékony vagy akkor örülni fog ha husisabb leszel.
4/4 anonim válasza:
Nekem volt már 93 kilós és 43 kilós barátnőm is. Egyiknél se akartam se azt, hogy hízzon, se azt, hogy fogyjon. Én olyannak szeretem, amilyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!