Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szerintetek egy anorexiás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szerintetek egy anorexiás lány is találhat MAJD magának valakit?

Figyelt kérdés

Kiderült,hogy anorexiás vagyok. Bár szerintem és a barátaim szerint nem vagyok az a kórosan sovány lány,sőt az alakommal sem vagyok megelégedve😅. A szüleim viszont nem így gondolják. De a kérdés,hogy ti hátránynak érzitek ha a lány anorexiás és esetleg ezért nem kezdtek vele kapcsolatot? Vagy esetleg ez nem számít?

Persze,még szó sincs arról,hogy kapcsolatot szeretnék ennyi idősen. Csak érdekel mire számítsak a késöbbiekben. 13L

2016. aug. 14. 21:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a fogalommal,utána is kerestem. Azért köszi.
2016. aug. 14. 22:12
 12/20 anonim ***** válasza:

OOoh már megint te vagy az ?...hát ez nem igaz .

A múltkor is megmondtam már hogy neked még nem való kapcsolat,és attól még hogy sovány vagy nem azt jelenti hogy anorexiás vagy .Én pl. ismerek olyat is aki 15 éves,170cm magas és össz 40 kg ..és anorexiás ?neeem...szóval ettől még nem vagy az kicsi lány ... http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..

2016. aug. 14. 22:13
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem sajnos nem vagy tisztában a fogalommal. Ha tisztában lennél vele, akkor nem így írtad volna le a kérdésedet.
2016. aug. 14. 22:19
 14/20 anonim ***** válasza:

Engem is az anyum folyton azt mondja rám hogy anorexiás vagyok mert hogy ő szerinte sovány vagyok,és mert sosem eszem,nos az utóbbi azért van mert nincs éhség érzetem ,és sosem vagyok éhes,és nem is tudom igazán hogy mikor kéne ennem.És képzeld ,nem vagyok anorexiás ..

És különben is ,menj aludni későre jár.

2016. aug. 14. 22:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Értelmezd már a kérdésem létszíves ki mondta,hogy most skarok kspcsolatot?? Nem látod a kiemelt MAJD szót,smi nálam legalább négy évet jelent. És mint mondtam tisztában vagyok vele,lehet nem jól fogalmazok. Veszeledj sz orvosokkal ne velem.
2016. aug. 14. 22:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért,de az A betűt általában félre nyomom.
2016. aug. 14. 22:36
 17/20 A kérdező kommentje:
És úgy vádolsz,hogy azt a kérdést egyáltalán nem én írtam.
2016. aug. 14. 22:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Hány kg vagy?
2016. aug. 14. 22:51
 19/20 A kérdező kommentje:
40kg 156cm. Szerintem ez normális,az alakom viszont nem jó. Az orvosok és ismerősök szerint viszont túl kevés.
2016. aug. 14. 22:59
 20/20 anonim ***** válasza:

17 éves létemre 152 centim mellé örülök ha vagyok 35 kiló... Van párom, nem vagyok anorexiás.

Majd, ha ott tartasz, lehet, hogy te még szedsz fel valamennyit, de nem is az a fontos, ha valaki tényleg szeret, nem számít hogy nézel ki .

2016. aug. 14. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!