Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jön be fiúk nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jön be fiúk nektek ez az ideál? Többi lent.

Figyelt kérdés

külső: Nem vékony, de izmos, rendszeresen sportol, göndör haj, kékes zöldes szem, szép ápolt arc, fogak, körmök, ad a külsőre, nem sminkel, kb 168 cm

Belső: hűséges, humoros, jó tanuló, bújós, imádja az állatokat, szókimondó, célratörő.

Azért leírok néhány rossz tulajdonságot is: ragaszkodó, makacs, kicsit nagyszájú, de illemtudó, néha féltékeny ha van oka rá :)

kb ennyi jutott eszembe

2016. aug. 11. 22:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
nekem bejön :D
2016. aug. 11. 23:01
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
Nekem eléggé. 20/F
2016. aug. 11. 23:03
 3/23 anonim ***** válasza:
50%
Basszus lejellemeztel, csak magasabb vagyok. :D:D
2016. aug. 11. 23:10
 4/23 anonim ***** válasza:
39%

A belső tetszik, mert ragaszkodó, mégis nem fél kimondani a szavait. A külsőről meg nem tudok mit mondani, mert a mai tinilányok felét leírtad vele :D De értem, nem könnyű külsőt konkrétan leírni.

A belsődre még annyit hogy ezeket keresem egy lányban. Az pedig hogy leírtál rosszakat is, nagyon jó, mert mindenkit csak a szépet írja magáról. A magasság is jó. (Most pedig lehagyom a pedo mosolygós smileyt, hogy megkíméljelek) 18/f

2016. aug. 11. 23:12
 5/23 A kérdező kommentje:
# Lány vagy? Próbáltam nem általános dumát írni, de ez az igazság. Amúgy én különlegesebb embernek tartom magam. Van stílusom. Nem úgy mint a mai ˇˇlányoknakˇˇˇ.Én mindig olyan ruhákba járok amiket senki se látok. Pedig nem vásárolok extra helyeken, csak megválogatom őket. és ezt nem azért írtam mert nagy egóm van nehogy azt higyjétek.
2016. aug. 11. 23:13
 6/23 A kérdező kommentje:
Ezt a 3-nak írtam csak lemaradt
2016. aug. 11. 23:15
 7/23 anonim ***** válasza:
0%

Igen.:)

18/l

2016. aug. 11. 23:19
 8/23 A kérdező kommentje:

Végre egy jó kis komment. Figyi, tudom hogy általános de nem tudtam másképp leírni. Azzal is tisztába vagyok hogy a tini lányok fele is ugyan ezt írja. De én tényleg ilyen vagyok és nem azért írom ezt, hogy azt halljam amit én akarok.

Amúgy még imádom az extrém dolgokat: vizicsúszda, és szeretnék egyszer kiugrani egy repülőgépből meg szeretnék tetkót is. ezt a négyes kommentelőnek :)

2016. aug. 11. 23:19
 9/23 anonim ***** válasza:
50%
Ahj... Nem fogunk tudni korrekt választ adni addig, amíg legalább egy órát nem beszéltünk, és nem láttuk az arcod.
2016. aug. 11. 23:26
 10/23 A kérdező kommentje:
De egy körül belüli választ tudtok adni.Még is mi a mai ideál. Tudom tudom... mindenkinek más.... csak ez a stílus mennyire jön be
2016. aug. 11. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!