Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogyha egy 15 éves fiú még nem csókolózott?
És ha egy 20 éves nem csókolózott még az gáz? :D
20/f
Nem gáz, dehogy gáz :D viszont azt nem értem hogy 2016ban a társadalom miért várja el hogy az ember tinédszer évei a szerelemről meg a csókolózásról meg a szexről szóljon? Amikor valakinek azt mondom hogy még nem volt fiúm úgy néz rám mintha mondjuk még nem ettem volna almát vagy nem is tudom lol, elcseszett világban élünk. Az összes dal meg film erről szól, agyrém, még a szüleim is evvel jönnek, hogy miért nincs barátom, hogy miért nem fiúzok, mert ilyenkor ez lenne a "normális". Azt hiszik leszbikus vagyok vagy aszexuális... Nem. Természetesen majd lesz barátom, ha találok egy olyan fiút akivel jól érzem magamat és ez kölcsönös lesz a részéről is. Tényleg, ha bárki stresszelve érzi magát emiatt semmi baj, mindent a maga idejében, ne érdekeljen mások mit csinálnak :)
16/L
17 vagyok és én se csókolóztam még
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!