Az tényleg ciki hogyha valaki még 12 évesen egyszer se csókolózott mé az életében?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 21:52
2/13 anonim válasza:
Igen, tényleg az! Sőt, aki még nem volt együtt fiúval/lánnyal, az is egy kész katasztófa, már régen meg kellett volna lennie legalább 500 szexnek...
Jéééééézus... NEM.. persze hogy nem ciki, miért lenne az? Aki 12 évesen kezdi el a nemi életet elég hamar ki fog égni... az biztos. Jó, egy csók még semmi, de minek kéne sietni? Azzal kell smárolni, akibe szerelmes vagy.. és különben is, tényleg nem ciki.. aki ezt mondja, az ostoba.
3/13 anonim válasza:
nem bírom én már ezt gyerekek, nem bírom :D
4/13 Horus magnus est válasza:
Ciki? Az nem kifejezés.. ilyen szerencsétlen embereket, 12 évesek és még nem csókolóztak...
6/13 anonim válasza:
Nem ciki,egyáltalán nem.Én 15(majdnem 16)évesen csókolóztam először és nem tartottam sem én,sem más cikinek.
7/13 anonim válasza:
Én sem...19 évesen. na? egyéb kérdés?
8/13 anonim válasza:
valaki adjon egy Frontint, nem bírom tovább... :D
9/13 anonim válasza:
Az óvodások csak azért nem kérdezik meg, mert nem tudnak még írni.
10/13 anonim válasza:
Igen, az, szánalmas! Hogy merészelsz így élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!