Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, el tudnátok fogadni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, el tudnátok fogadni egy lányt, ha tele van az élete zavaró tényezőkkel?

Figyelt kérdés

Egész eddig azt mondogattam,nincs nekem szükségem kapcsolatra,utálom a szerelmet,boldog vagyok egyedül,de most rájöttem: ezt csak próbálom bemesélni magamnak,mert nem túl ideálisak a körülményeim egy kapcsolathoz,ettől függetlenül legbelül vágyom rá...most,így nyáron nagyon! :(

De sajnos tényleg lehetetlen,nem hiszem,hogy ebben a korban létezik az a szerelem,ami mindent kibír.És engem,valamint ami velem jár, nagyon nehéz lenne kibírni.

Részleteket küldök privátban,ha van kedvetek meghallgatni,és őszintén válaszolni,de nem szeretnék ismerősbe belefutni,úgyhogy legyetek szívesek lakhelyet írni.

Köszönöm mindenkinek!

17/L

2016. aug. 3. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Esetleg...

Ha nagyon beszélni akarsz, írj

Vörösvár

2016. aug. 3. 21:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia! En nagyon szivesen meghallgatom! Szeretek beszelgetni es tanacsokat adni!:)

Budapest

16/L

2016. aug. 3. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is meghallgatlak.

f/17

2016. aug. 3. 22:05
 4/8 savanyújóska ***** válasza:
Érdekelne engem is, futottam már bele hasonlóba..:) 22f/Dél-Pest
2016. aug. 3. 22:08
 5/8 C0r3 válasza:
18F, Siófok. Akkor már ketten vagyunk :DDD
2016. aug. 3. 23:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia, Debrecen
2016. aug. 4. 00:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Irj hatha tudok segiteni

18F

2016. aug. 4. 00:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Budapest, 17/F
2016. aug. 4. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!