Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok a 4 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
14 éves lányhoz,18 éves fiú?Csak érdekesség gyanánt.Kíváncsi lennék esetleg, 18 éves fiú hogyan kezelne, egy 14 évest.Vagy hogyan viszonyulna hozzá.Semmi tervem nincs,csak kíváncsiságból,mert a baráti körömben felmerült a probléma.18 év körüliek?Válaszokat előre is köszönöm!:)2016. aug. 3. 19:37
2/7 anonim válasza:
14 éves volt barátnőm mikor én 18 voltam,akkor jöttünk össze. Még a mai napig tart. Nem a koron múlik szerintem,hanem inkább hozzáálláson és egy kis áldozathozatalon. És nagyon lényeges az is,hogy a lány milyen érett fejben!
3/7 anonim válasza:
Nagyon határeset.
Egy 18 éves már szexelni akar, egy 14 éves kislánynak meg az ujját kéne használnia még jó darabig, és nem a pasija farkát....
4/7 anonim válasza:
Voltam ilyen felallasban.A sracnak csak szexre kellettem,csak azert jott ossze velem.Mivel szuz voltam es vele volt az elso csokom,nem fekudtem le vele 1-2het utan.Ezert megcsalt massal es dobott 1honap utan.
Egy dolog kozos A LEGTOBB a 18eves fiukban: mar igenyuk van a szexre.Szoval voltakepp a sracon mulik hogy tud-e varni a lanyra.
16L
5/7 anonim válasza:
Hogy értve merült fel a probléma?
A 18 éves srácnak tetszik a lány, vagy fordítva? Mert ha mondjuk a 18 éves fiúnak, és ha esetleg szereti is, akkor lehet, tudna várni bizonyos dolgokkal, bár sztem ez elég ritka.
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó:Egyik ismerősünknek tetszik egy 18 éves srác,és mi meg elkezdtünk ezzel kapcsolatban beszélgetni,hogy mennyi az ideális korkülönbség,vagy ez sok e.Kíváncsi voltam a véleményekre.
2016. aug. 4. 19:36
7/7 anonim válasza:
hát, ha esetleg nem tetszik a srácnak a lány viszont, és mégis összejönnének, akkor csak kihasználná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!