Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Így benne lennétek egy "egyéjs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így benne lennétek egy "egyéjszakásban"?

Figyelt kérdés

Szóval a problémám az, hogy részleges fitymaszűkületem van.

Ha lenne egy egyéjszakás kaland, a csaj nem furcsálná szerintetek? Hogy nem átlagos a cerkám? :D

2016. aug. 1. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem zavarná
2016. aug. 1. 17:29
 2/5 anonim válasza:
Engem körülmetéltek, pont emiatt. Ezen még nem gondolkodtál?
2016. aug. 1. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Ne azon gondolkozz hogy a csaj mit gondol, hanem hogy tizes skálán mekkorát fogsz üvölteni amikor lejjebb csúszik mint ameddig tudna rendesen.

Menj el, intézd el. Nekem is volt, tényleg nem nagy durranás, jobban fél tőle az ember mint amekkora dolog.

19f

2016. aug. 1. 17:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Tudom,már voltunk vele orvosnál.A féket átvágta, de a metélést nem vállaltam( doki is inkább ezt javasolta ).

Azért nem olyan, ha levágják onnan, másnap visszateszem:)

2016. aug. 1. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Milyen egyéjszakás tini kategóriában? :D

Máshol égesd be magad.

2016. aug. 1. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!