Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyellem ami történt, félek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellem ami történt, félek hogy a barátom ezt nem nyeli le?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet hogy a barátommal fél éve járok, de már régebb óta ismerem, 1,5 éve. Mióta járunk sokszor veszekszünk, és sok dologgal megbánt, ez abból ered h eléggé másképp gondolkozik mint én, nem az az érzelgős fajta, ha kiakarom önteni a szívem neki nem lehet sehogy sem. Na mind1 nem ez a lényeg. minden rendben volt, de kb 1 hete volt egy házibuli ami eléggé beittam, és utána mikor már ketten voltunk a barátom mondott vmi bántó dolgot amin felhúztam magam, sírva kiabáltam vele, taszitottam, el magamtól és kiekésemben sértő dolgokat mondtam. Persze másnap a felére nem emlékeztem de a barátom, több napig hozzám sem szólt. Most újra találkozunk de nem tudom, nem merek a szemébe nézni, mert elég gáznak érzem ahogy viselkedtem.:( már mondtam neki h sajnálom de szerintem ez nem elég..

mit tegyek?

18L ő 19F

2016. júl. 31. 10:12
 1/1 anonim ***** válasza:

"de kb 1 hete volt egy házibuli ami eléggé beittam,"

ennél a résznél vártam a megcsalásos részt:D

komolyra fordítva üljetek le megbeszélni, ha látja hogy tényleg szeretnéd megoldani ezt a problémát szerintem normálisan fog ő is hozzáállni.

2016. júl. 31. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!