Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm skrizofréniás, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm skrizofréniás, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szval szeretem őt..de

hirtele vált át pozitívból negatívba és fordítva, azt hiszi hogy figyelik mindig, csak úgy random emberekkel szóba áll, aztán meg zárkózott és fél az idegenektől, olyan dolgokat mond amiket nagyon nem kéne...hogyan tarthatnam meg?..vagy segithetnek rajta?...szerintem nem tudjak a szulei sem...de nagyon raillik a dolog...vagy csak én reagalom tul?

2016. júl. 31. 09:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De hat meg alig ismerem oket..
2016. júl. 31. 09:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ettől ne ijedj meg
2016. júl. 31. 10:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
mármint attól h nem ismered annyira a szüleit
2016. júl. 31. 10:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Valamikor meg kell tenni. Mondom, hogy nem kell úgy közölni, hogy elmebeteg. Csak megbeszélni velük, hogy tudnak-e ilyenről, elmondani mit tapasztál...
2016. júl. 31. 10:04
 15/21 anonim ***** válasza:
Ez az egyszer kcösög és ellök utana ra 15 percre meg szeret es kedves ez inkabb borderline mint skizofrenia. Hidd el nekem van skizo rokonom, ott olyan mértékű hallucinálás jön be hogy azt felismernéd. Ez "csak" személyiségzavar, de mindenféleképp ajánlott lenne hogy felkeressen egy pszichológust, ezek a dolgok ma már gyógyíthatóak.
2016. júl. 31. 10:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Az hogy lehet, hogy neked feltűnt, a szüleinek pedig nem?
2016. júl. 31. 11:09
 17/21 anonim ***** válasza:

Ne keveredj jobban bele abba, hogy mi az az üldözési mánia, és mi a skizofrénia, mert egyik definícióját sem ismered.

Mellesleg, nem csak te liheged túl? Ha bármilyen személyiségzavara, vagy egyéb betegsége lenne, valószínű a szülei már jóval előtted észrevették volna.

2016. júl. 31. 11:34
 18/21 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet...szerkntem is csak tulreagalom...bizto normalis dolog ezis...csak hogy olyantol hallottam aki 9 eve ismeri...nemhittem el csak kb 2honap mulva
2016. júl. 31. 12:29
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább borderline, ismerek én is pár ilyen embert.
2016. júl. 31. 15:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Neked aztan sok eszed van. Az internetrol allitasz fel diagnozist(pedig nem is ertesz hozza,sot leirni sem tudod helyesen),aztan pedig itt kersz segitseget.

Beszelj a szuleivel,illetve vidd el szakemberhez.

2016. júl. 31. 15:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!