Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti járnátok olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok olyan fiúval aki 180 cm és 60 kiló?

Figyelt kérdés

Engem ez nagyon zavar és nem nagyon tudok változtatni rajta.. Ti hogy gondoljátok? (lényeg h legyen őszinte :))

18F

2016. júl. 30. 21:21
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

"am meg ha tanar leszel szansos hogy tobbet keresek majd mint te ;) itt tanarnak keszulni xd"

Nem is ismersz de már próbálod felvenni velem a versenyt! Akkor még is ki a jobb?

És hogy megnyugtassalak angol matek tanárból nagy hiány van és így szinte biztos hogy el tudok majd vele helyezkedni. Te neked mennyire biztos a jövőd a kis érettségiddel ha egyáltalán neked az van?

#30 Köszönöm a választ! :)

2016. júl. 30. 23:27
 32/41 anonim ***** válasza:

El sem olvasom a tobbi baromsagot meg a sok okos ember valaszat,de latom ezen a 4-ik oldalon mar a tanarsagrol van szo es nem a kerdesrol.

Mi a f.a.sz.omat nem tudsz valtoztatn?

Tavaj aprilisban 181 cm/58kg voltam mint egy ceruza annyira vekony.

Most 181 cm/78.5kg,alapbol Ectomorpf vagyok,gyurjad magadba a kajat napi 6x legalabb.

Agyatlan kerdesedre agyatlan valaszt kapsz.Nem fog ez semmit eldonteni,azt sem tudjuk ki a franc vagy,mit szeretsz,kicsitt gondolkozz mar,akkor rakj ki egy kepet es korrektebb valaszt kapsz.Habar tok mindegy mit csinalsz,mert ugy is szet szednek a 10-11-12-13 eves gyerekek meg az ovodasok az ertelmes dolgaikkal.

2016. júl. 30. 23:39
 33/41 anonim ***** válasza:
17/F Lemaradt,ott az oszinteseg a reszemrol,aztan kommenteljatok,mert hidegen hagy,de elgondolkozol igazam van.:)
2016. júl. 30. 23:40
 34/41 anonim ***** válasza:

Miert ne tudnal? Motivacio,akarat.

Ameddig kiirtad a kerdest fogtad volna magadat es csinalsz valami ertelmeset.Szedd ossze magad ember:D

2016. júl. 30. 23:42
 35/41 anonim ***** válasza:
Ez nagyon tetszett "Infóbol annyi van mint a tenger" Nem akarlak elkeseríteni drága 60 kilós tanárbácsi (vigyázz egy másodikos fel ne lökjön) de ma Magyarországon 200000 infós hiány van ;) az lehet hogy elkezdik de ez nem egy könnyű szakma vagy ha igen akkor hajrá ujdonsűlt tanárbácsink megcsinálja ;)
2016. júl. 30. 23:46
 36/41 A kérdező kommentje:

"El sem olvasom a tobbi baromsagot meg a sok okos ember valaszat,de latom ezen a 4-ik oldalon mar a tanarsagrol van szo es nem a kerdesrol."

Igen, sikerült offolniuk és belémkötni a kedves válaszolóknak.

"Tavaj aprilisban 181 cm/58kg voltam mint egy ceruza annyira vekony.

Most 181 cm/78.5kg,alapbol Ectomorpf vagyok,gyurjad magadba a kajat napi 6x legalabb. "

privátban megoszthatnád hosszabban hogy ez hogy sikerült! :D

"Ameddig kiirtad a kerdest fogtad volna magadat es csinalsz valami ertelmeset."

Ez de mennyire igaz! :')

2016. júl. 30. 23:50
 37/41 anonim ***** válasza:

Irok:)

Sz.a.r.d le:D Csak felqurt alapbol a kerdes,mert nincs ertelme,es tudod,hogy tele van ovodasokkal minden:D

2016. júl. 30. 23:51
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Barátom 184/64 szóval igen, járnék. De amúgy igenis tudsz változtatni rajta ha testileg egészséges vagy. Ne a lányok miatt, hanem magad miatt, mert mint ahogy írtad téged ez az állapot zavar. 19l
2016. júl. 31. 09:36
 39/41 anonim ***** válasza:

Nyugodtan írj 19-et, mindjárt annyi vagy.

Amúgy boldog névnapot utólag is:)

2016. júl. 31. 16:27
 40/41 A kérdező kommentje:
Hát, nekem a névnapom december 30-adikán van de azért köszi! :D április meg még messzi van a 19nek x)
2016. júl. 31. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!