Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok olyan fiúval aki 180 cm és 60 kiló?
Engem ez nagyon zavar és nem nagyon tudok változtatni rajta.. Ti hogy gondoljátok? (lényeg h legyen őszinte :))
18F
#9 azért érdekes, hogy a legtöbb büfészakra, bölcsész, külker, közgazdász 440 pont kell, az infora meg 280 is bőven elég.
18 évesen aki azt nem fogja fel, hogy kéne edzeni, az mennyit ért meg az egyetemből?
itt a net, minden infó ingyenes ...
Há ha nálad szarabbat is felvettek az csak az egyetemet minősíti. Vagy cdak főiskola? Nem mkndegy. De sok egyetmi diploma is wc papírnak lesz jó.
11: nem azért kell oda sok pont mert hú de nehéz szak, hanem mert kevés az állami hely. Megnézed ugyanazt a szakot fizetősön, meglátod minimum ponttal is felvesznek. A gyúrás meg amúgy mióta lett létszükséglet? Ha egészséges és jól érzi magát, akkor minek erőlködjön?
Osztatlan angol, matek tanárra jelentkeztem ahova jól megkövetelték az emelt angolt, és a pontokat... Volt min stresszelni.
"18 évesen aki azt nem fogja fel, hogy kéne edzeni, az mennyit ért meg az egyetemből? "
Akkor miért vannak kigyúrt emberek az utcán és a földet lapátolják?
Én igen. Mivel én is vékony vagyok, nem egy bengál állatot fogok magam mellé választani.
/L
A kérdező azt írta, hogy nem érzi jól így magát, edzést javasoltak neki erre egyből mindenki a nagy izmos testépítőkre gondol.
Szerintem ha csak fél évig edzenél már javulna a dolog, akkor is ha nem fanatikusan edzel, csak hobbiból.
Jaj,mindenki azt hiszi,hogyha valaki nekiáll "edzeni"-mert akkor még nem is tudja jóformán,mi az,hogy edzeni-majd akkor hű de nagy állat lesz.
Ha végigsétáltok,hány Arnold Schwarzeneggerhez meg Molnár Péterhez hasonló formájú embereket láttok?Max ha Peti elmegy melletted akkor,amúgy nem.
Ha ilyen könnyű lenne izmosnak lenni,akkor nem lenne mindenki az?Aki nem használ szteroidokat,az sose 110 kilósan szálkás,de van,aki kokszol és még így is szarabba formája,mint egy naturál hobbitestépítőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!