Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok fiút! Ez normális?
tizenéves/L
Egyszer volt egy fiúm nem rég.Ő volt az első.A legdurvább ,hogy csak előző napon tudtam meg a nevét és másnak már "együtt" voltunk.Harmadik nap csókolt meg.Nagyon nagyon rossz volt.Nagyon rámenős volt.A negyedik napon pedig "szakítottam" (az én részemről nem nagyon voltunk együtt) vele.Szomorú volt és azt mondta a barátainak ,hogy megöli magát.És aztán még volt képes átküldeni nekem ezeket az aranyos beszélgetéseit...
Egy hétig nem jött iskolába.Akárhányszor rá gondoltam el kapott a hányinger.Annyira hülye voltam ,hogy nem láttam át rajta.Kiderült ,hogy előttem szakított a barátnőjével egy héttel.És rájöttem ,hogy én csak a pótló voltam.
Kiderült ,hogy tizenévesen volt már vagy 10 barátnője...
És most ,hogy végre nem látom többé a fejét nagyon jól érzem magam.De nem akarok fiúk közelébe úgy kerülni.
Ez normális dolog?Úgy értem most ebben az 4 évben míg suliba járok nem kell barát.De majd felnőtt koromba valami normálisabb kell csak most hagyjanak békén! :)
Köszi a válaszokat! :)
16 vagyok.
Nem értem, hogy miért kell tippelgetni az életkorára,
írta hogy tizenéves, ügy lezárva.
Egyébként nincs ezzel semmi probléma,
lesz még időd bepótolni a "fiúzást".:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!