Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy a mai 12 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy a mai 12 éves lányok kinéznek 16-18-nak?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok.Néztem egy csajt,hogy milyen jó lenne nekem barátnőnek.Aztán kiderült,hogy 12 éves.Hát ilyen nincs

2016. júl. 30. 12:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nagyon korán érnek, lassan le lehet vinni 14-ről 12-re a legális szexhatárt
2016. júl. 31. 00:14
 12/15 anonim ***** válasza:
már nem azért, de én nem sokára leszek 14 és sminkkel sem nézek ki többnek a koromnál, szóval nem ezen múlik a dolog 😄 mondjuk a többi dologról nem tudok nyilatkozni.😊
2016. júl. 31. 19:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Èn is 12 vagyok,de legtöbbször legalább 14-nek nèznek..bár egyszer nèztek már 18-nak is😄.

Sminkelni meg csak korrektort (de nagyon ritkán),szempillaspirált,ès max.mèg pudert,de azt is a korrektor fixálásáèrt használok..

2016. júl. 31. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok, nem sminkelek, és 12-nek néznek... Ezzel szemben osztálytársamat sokszor nézték már 18 fölöttinek. Magas, jó az alakja, és jó a sminkelésben.
2016. aug. 1. 09:45
 15/15 anonim válasza:
Ez egyébként huh nem tudom hogy fogalmazzak de én pont ezért utalom magamat mert akaratom ellenére nézek ki többnek. Semmi smink,semmi olyan ruha, tényleg semmi és még is többnek nézek ki. És mindenhonnan ilyeneket hallok hogy ennyi idősen így meg úgy. Minden kor társam Tisza lapos még én pedig... Na mind1 a lényeg az hogy van aki nem tehet róla. Azok akik pedig teke sminkelek magukat stb.. Arra nem tudok mit mondani
2020. jún. 11. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!