Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire jönne be egy ilyen fiú? (Többi lent)
"az ősi mitológia szerint az összenőtt szemöldökű emberek nagy intelligenciával rendelkeznek" - olvastam valahol:)
egyébként azt könnyen meg lehet oldani :D te is kiszedheted, ha nagyon zavar vagy éppen elmehetsz kozmetikushoz :D
Egyébként külsőre valószínű tetszenél, az már egy másik kérdés, hogy milyen a személyiséged :D
16/L
,,Akiben minden tökéletes"
A tökéletesség nem létezik csak fogalom formájában,te kis tökéletlen . :D
EGO. ._.
Ha vékony, akkor már nem izmos. A szabályos fogsort pont le$z@rom. Láttam ma a buszon egy srácot, akinek hézagok voltak a fogai közt, de jól állt neki, és helyes is volt.
A tökéletességet már elb@$ztad mert te is felszínes vagy. Pár kérdéssel lejjebb van egy ugyan ilyen csaj. Szerintem jól kijönnétek.
Egyszer láttam egy fiút, majdnem össze volt nőve a szemöldöke de nagyon cukin nézett ki vele.
Persze nem azt jelenti, hogy bárkinek jól állna :D.
Jó, akk nem írok privatot..
Te egy elmegyogyintézetbe való redardalt ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!