Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy a lent felsorolt adatokat ismerve simán meg tudom állapítani egy lányról, hogy érdekel-e, vagy sem?
- kedvenc filmek/sorozatok
- kedvenc könyvek
- kedvenc zenék
- ismert emberek, akire felnéz (pl. művész, politikus stb.)
Ezen kívül lássam legalább egyszer, így el tudom dönteni, hogy vonzódom is hozzá, vagy sem, de ezzel általábna nem szokott gond lenni, a lányok nagy része külsőre bejön.
17/f
Mondom magyarul(!)nem jelent meg,spanyolul olvastam...
A kedvenc filmem amúgy az Ollókezű Edward,zene talán Ivan&the Parazol illetve Manu Chao,a hírességek közül pedig nem nézek fel különösképp senkire,viszont természetesen elismerem,ha valami jó. Általában a festmények,versek lenyűgöznek,szóval sok művészt nagyon tisztelek.
Így jobb?...
11: Oké, értem. Miről szól a könyv?
És igen, így jobb. :)
Ugyanazt tudom mondani rád ennyiből, mint a 8-asra, egy átlagos lánynál valószínűleg jobb ízléssel rendelkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!