Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok! Nektek kellemetlen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Nektek kellemetlen erzes a baratotok elott smink nelkul lenni?

Figyelt kérdés

Nem feltek h igy mar nem fogtok tetszeni neki? Mikor valaltatok fel eloszor az "igazi" eneteket?

Ha strandra mentek, viseltek a kedvukert sminket?

Valaszokat elore is koszi!

2016. júl. 29. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

Tyűha . Most lehet,hogy én vagyok abnormálisnak titulálható ,de én éppenséggel sminkkel nem merek mutatkozni. Magától a szótól is iszonyodom. Smink. Smink..Pfuh ,de térül hangzik,nem? xD Szóval ,maradok természetes ocsmányság ,de az én bőrömmel nem érintkezhet semmi ,ami smink ként kategorizálható. ._. Le se tojom a társadalmi elvárásokat.

Ráadásul ,eddig minden lány,akit láttam sminkkel, szebbnek bizonyosodott anélkül. Szóval nyugodtan töröld le a bohócmázolmányodat az arcodról :) Különben is benyom a smink a bőrnek egy get rekt-et. 30-40 évesen csudaszép arcbőrötök lesz. Addigra kivájatom a szemem. Felkészülök rá.

2016. júl. 29. 21:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

# 11: Hozzám jössz feleségül? :D

1-es válaszoló vagyok.

2016. júl. 29. 21:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
6# Csatlakozom hozzád,én is így vagyok! Szóval,nem,nem érezném kellemetlenül,ha lenne barátom,mert nekem az lenne a megszokott.
2016. júl. 29. 21:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert nem is sminkelek. És senkinek a kedvéért nem viselnék sminket.
2016. júl. 29. 21:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Olvasson a nép!

Bocsánat,ez off :D. A véleményemet már kifejtettem,most pedig megváltom a világot. ..Dehogyis .LOL

[link]

#6-os. Ohw,ugyan. A szépség relatív, mindenkiben van valami gyönyörű ,megfogó. Ezt hagyjuk már. :'D

#12, Of course. [link]

2016. júl. 29. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:
#15: Hozzám jössz férjül?
2016. júl. 29. 22:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem kb. az lenne a kellemetlen érzés, ha sminkkel látna engem. Nagyon ritkán sminkelem magam, ha igen, az is csak valami minimalista, korrektor, meg szempillaspirál, esetleg szemceruza. Szóval tényleg nem viszem túlzásba.

Alapvetően, mikor megismertük egymást, akkor is ez volt a szokásom, azóta még kevesebbet sminkelek, nagyjából soha, vagy 3 havonta egyszer.

Szóval elég korán felvállaltam az "igazi" énemet. Strandra nem nagyon van időnk/ lehetőségünk menni, de nyilván oda se sminkelném magam, ha alapvetően sem. Meg szerintem az rosszabbul néz ki, ha elkenődik, elfolyik a smink, mintha semmi se lenne ott. Főleg ugye, hogy a minimalista sminket kb. észre sem venni. Viszont, ha elkenődik, annál inkább. :D

18/L

2016. aug. 10. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!