Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszene egy ilyen mint fiú mint én? Korombeliekre vagyok kíváncsi nem az idősebbekre hogy nem kéne még csak kíváncsi vagyok. Többi lent
A kérdés az volt tetszene -e. A külsővel nincs baj, de a belső, hát valami nagyon el van cseszve veled. Ez érthető, azok után amiket leírtál, de mivel értelmesnek tűnsz, gondolom tudod, ha Hitler eszméit osztod azzal csak dilis kegyetlen baromnak fognak tartani. Szerintem ne legyél ilyen nyíltan ellenszenves, csak neked lesz bajod belőle, temesd el ezeket az anti szemita gondolatokat és ne foglalkozz a kisebbséggel
13L
Én 182 cm vagyok, 16 éves.
NS-rockot, NS-metált, Nemzeti Rockot, stb-t hallgatok már egy jó 10 éve. Nem dicsekedhetek a sok hajammal. Acélbetétes bakancsot hordok, DOT-44 egyenruhával és fekete BDU nadrággal. :D Nem ez a kérdés, de gondoltam leírom.
Az iskolai történelem könyvből tanult emberek véleményével ne foglalkozz.
Kitartás!
Kedves 16 éves, 10 éve NS rockot hallgató kommentelő!
Tehát aki nyitott a világra, nem zavarja a homoszexualitás és nem ítél el faji alapon bárkit is az már egy megvezetett igásbarom? Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a radikális iszlamisták jó arcok vagy, hogy a bűnözők, gyilkosok jó arcok DE nem azért nem jó arcok mert az egyik keleti a másik meg cigány. Ha mindenki reálisan gondolkozna akkor nem a cigányságát kéne utálni, hanem az életmódját. Nem szabad butának lenni gyerekek. Egyébként Kedves kérdező, ne haragudj, hogy eltértem a kérdésedtől, értelmes srácnak tűnsz, remélem nem érzed úgy, hogy megbántottalak vagy leszóltalak, ha mégis így érzed, elnézésedet kérem. Megértem, hogy máshogy szocializálódtunk de hidd el, hogy ha a megoldást nem szélsőségekben keresed akkor igenis rendbe lehetne tenni mindent, erőszak és gyűlölet nélkül.
Az életmódot gyakran jellemzi a bőrszín.
Az általánosítás elővigyázatosság.
Az elővigyázatosság kell a túléléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!