Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy az idősebbekre bukom?
Figyelt kérdés
Valahogy nem nagyon,érdekelnek a velem egyidősök vagy éppen a fiatalabbak inkább, csak barátként nézek rájuk nem máshogyan.Sokkal inkább megtalálom a közös,hangot az idősebb korosztállyal.Huszonévessekkel,valahogy jóban kijövök mint a tizenévessekkel.Imádok órák,hosszat elbeszélni a számomra szimpatikus,fiúkkal.Persze nem azt mondom,hogy nincsen normális,a velem egykorúak között csak ő rájuk inkább barátként tekintek.(:2016. máj. 20. 11:02
1/6 anonim válasza:
Jézusom nem FUJJ mi vagy te? Sürgősen menj el szakemberhez, te nem vagy ember! Amúgy csak vicceltem nekem eléggé tág nézetem van a normálisságot illetően.. Szóval igen ez normális! Hidd el láttam én már furábbat is..
17F
2/6 anonim válasza:
Egy bizonyos szintig igen. Normális. De ha pl. egy 50es pasi tetszene az már nem. Gondolom olyan 14-16 körül lehetsz. A 20 körüli még belefér szerintem.
3/6 anonim válasza:
Te hány éves vagy? (Mert ez is befolyásolja a véleményt.)
Ha 13 éves vagy, akkor sicc meséket nézni :P
Ha 14-15 évesen huszonpárévesekre buksz, akkor az nem az hogy nem normális, csak nem értem, hogy miért csak annyival idősebbekkel tudsz elbeszélgetni.
Ha 16 felett vagy, akkor igazából már elfogadható. (Bár ez megint csak attól is függ, hogy a másik fél mennyivel idősebb.)
4/6 anonim válasza:
Normális. Te már érettebb vagy szellemileg,a korodbéli fiúk meg még kicsit debilek. Majd felnőnek hozzád,csak később. :)
5/6 anonim válasza:
Volt olyan lány aki 16 volt, mégis érettebb jóval sok huszonévesnél, szóval nem gáz. 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!