Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez baj? A többi lent!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez baj? A többi lent!

Figyelt kérdés
Van egy zene amiről valaki eszembe jut es elkezd hiányozni es nem szabadna h hiányozzon de nagyon szeretem azt a zenet

2016. júl. 27. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én az egész Arctic Monkeys AM albummal így vagyok már lassan három éve, és még mindig eszembe jut róla az első barátnőm. Csak azóta már nem fájdalmas, hanem inkább egy szép emlék lett belőle. Majd átalakul :) 19F
2016. júl. 27. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele..A Nickelback How you remind me számmal:) A depresszió:Tűzön és vízen át számmal és még sokkal:)/F
2016. júl. 27. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg szám van amiről nekem is egy bizonyos személy jut eszembe.. akinek nem szabadna hiányozni mivel nagyon sok csúnya dolgot művelt... Át érzem amit írtál ez teljesen normális . Hallgasd tovább a zenét és lassan az emlékek már nem fogják annyira tönkretenni a zenét magát:)
2016. júl. 27. 22:24
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát :)! Csak tenylég az a baj h az aki a szám állat elkezd hiányozni az az osztálytársámmal jár es az osztálytársam képét kell bámulnom még egy évig utánna szerencsére soha többet! (Mert ugye össze jöttem volna a srácnak csak ő bele szólt a képbe és "lecsapta a kezemről"[a sráccal én minden nap beszélgettem csak mióta ők össze jöttek azóta nem beszélünk annyit de nekem írja a srác hogy Mád idegesíti a csaj mert a csaj rám meg a srácra féltékenykedik egyfolytában])
2016. júl. 27. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg valami mást vagy valaki mást a zenéhez kötni és könnyebb lesz :)
2016. júl. 27. 22:51
 6/6 A kérdező kommentje:
oké megprpbálok :)
2016. júl. 27. 23:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!