Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális vagyok? 18/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagyok? 18/L

Figyelt kérdés

Először is kinevetem magam, hogy egyáltalán ide írom ezt..(hahóóóóóó ki vagy te és miért csinálsz magadból még-nagyobb bolondot?!?!?!?!) Na szóval pár hónappal ezelőtt megismertem egy srácot a sulis kiránduláson, nem is tudtam, hogy egy suliba járunk. Már a legelején azt gondoltam, hogy helyes.. Aztán 1.nap este kimentünk egy bárba, ott megtaláltuk a közös hangot, konkrétan magamra se ismertem annyira jól éreztem magam vele. Amikor visszamentünk a szállásra akkor még begyűltünk egy szobába ott egy picit furán viselkedett, de észre is vette, hogy nekem ez nem szimpi, és bocsánatot kért, majd kihívott, ott pedig ismét bocsánatot kért majd megölelt megpuszilta a nyakam és megcsókolt. A vicces az, hogy nem tudom felejteni azt a csókot és azokat sem amik ezután voltak. Másnap nem történt semmi.. Köszöntünk egymásnak és ennyi. Ez nagyon rosszul esett, elkönyveltem egy bunkónak aki csak kihasznált. Suliban persze már minden szünetben láttam mert miért is ne...Imádtam amikor köszönt huncut mosollyal és azzal a mély hangjával.. Folyamatosan azon vagyok, hogy elfelejtsem ezt az egészet mert konkrétan ez semmi de SEMMI nem volt..de mégse megy. Már több párkapcsolatom is volt tartós és kevésbé tartós is, és ilyen még soha nem történt velem, hogy valaki ennyire megfogjon. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy bolond vagyok mert gondolok rá hisz egyértelmű, hogy nem érdeklem, ha nem keres. (és én tuti, hogy nem fogom!!) A barátaim folyamatosan azzal tömik a fejem, hogy amúgy se lenne hozzám illő mert, hogy túl szép vagyok hozzá stbstb. tipikus vigasztalós duma. De pont az tetszik benne, hogy nem olyan mint a többi környezetemben lévő srác. (de tényleg) Plusz infó, mint kiderült, hogy az egyik barátnőmmel smárolt a sulis bálon ősszel, de utána neki se volt semmi vele, bár ő azt mondta, hogy csak a pia miatt volt. Miután ezt megtudtam még-inkább próbáltam nem észrevenni, elfelejteni DEEE NEM MEEEGY

Itt a szünet és még mindig rá gondolok, nem vagyok normális, egy majomnak tartom magam emiatt. Nagyonnagyon kérem, hogy valaki térítsen észhez.

#nagyszarbanvagyokaztérzem
2016. júl. 27. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mitől? Hogy ok nélkül megcsókoljon egy majd idegen srác? Hogy azon edd magad, hogy mit csinálsz rosszul? Nagyon kár. ( Still Kincső)
2016. júl. 27. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én magam se tudtam volna jobban leírni, mint a 9-es válaszoló!

Szóval ez a szomorú valóság.

2016. júl. 27. 22:31
 13/14 eznemlényeges ***** válasza:
0%
Engem viszont nem korlátol szinte semmi
2016. júl. 27. 22:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Keress egy pasit, csókolózz azzal is, ha már úgy is ilyen könnyű vérűen le lehet téged smárolni és hát ha elfelejted az egészet.
2016. aug. 1. 22:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!