Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mitől lehet ez, mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mitől lehet ez, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Szóval az van,hogy nagyon szeretnék már kapcsolatot,és lehetne rá rengeteg lehetőségem ,mert elvileg nagyon helyes vagyok (mások szerint,én nem érzem magam annak). De amikor kezdek mgismerkedni egy lánnyal aki nagyon tetszik,amikor eljutnánk oda,hogy találkozzunk vagy felmerül a járás gondolata egyszerűen kiábrándulok a lányból,nem látom olyan szépnek mint előtte és lerázom.

Mitől lehet ez szerintetek? 18/F

2016. júl. 27. 08:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Attol hogy nem vagy eleg erett
2016. júl. 27. 08:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez tényleg attól van, hogy nem vagy elég érett, tudat alatt még félsz egy kapcsolattól, vagy még nem találtad meg azt a lányt akibe tényleg nagyon szerelmes vagy.
2016. júl. 27. 08:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen,lehetséges,mert nem voltam még szerelmes igazán.
2016. júl. 27. 09:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Vagy csak mert nem tudod mit, hogyan csinálj és ez elijeszt ezért a könnyebb utat választod.A magabiztosság hiányzik és a tapasztalat. Vedd rá magad, hogy egyszer találkozol valakivel, legalább tapasztalatot szerzel. Úgy menj oda, hogy nem tervezed el nagyon a dolgokat inkább spontán leszel és meglátod hogy alakul.De ez csak egy tipp, hogy esetleg...

15/l

2016. júl. 27. 15:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!