Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyennek látjátok ezt a srácot? :D Esetleg így látatlanba elmennétek vele egy találkozóra?
-16 éves
-Középmagas
-Rövid egyszerű barna hajú
-Szakáll, bajusz
-Viszonylag izmos testalkat
-10 éve sportol
-Kick boksz országos versenyre hívták de nem ment el :/
-Normális
-Jó fej
-Igényes (állandóan illatos...)
-Kedves
-Vicces, de tud komoly is lenni
-Pozitív, mindenben a jót látja
-A legrosszabb helyzetekben is tud hülyéskedni és élvezi az életet
Én szívesen találkoznék veled. Jófejnek tűnsz :)
14/l
Hát figyelj cica szóba jöhetsz
Jaaa hogy fiú vagy áhhhhááá
Hogy te 16 éves korodra nem növesztesz bajuszt és szakállat, az biztos.
És ha már azt állítod, hogy sportolsz, legalább írd le helyesen a sport nevét, amit állításod szerint űzöl.
*Kick-box
igen ez mind túl szép es jó, hogy igaz legyen xdd egyébként ennyiből nem igazán lehet megállapítani kiléted xdd
és "állandóan illatos" - ugye te nem az a fiú vagy aki mielőtt kilép otthonról magára fúj fél doboz AXE-ot?:( mert az nem illatos hanem büdös
ellenben ha valami jó férfi parfümöt használsz az előnyös :D
16/L
Nem nyelvtan órán vagyunk :) és ki a frász mondta, hogy én vagyok a srác? :D
Egyébként már nem űzi egy szexi sérülés miatt :)
És rühelli a sprét :)
Azthiszem Lamborghini Intenso, 1 million, david backhem blue edition ezeket használja
12 évesen már borotválkozott :)
Csak úgy megsúgom, hogy nem fél méteres szakáll és bajusz ;)
By the way a normális fiúknak már 16éves korban nő az arcszőrzet, de te gondolom általánosítassz a mostani páva"fiúkhoz"
Pont ezért teszem a mosolygós smilekat.
Amilyen stílusba írtak akkor ne várják, hogy én normálisan fogok válaszolni.
"12 évesen már borotválkozott"
Szóval nekiállt a hülyegyerek, mert ezt látta az apjától otthon, és így lett nagymenő.
Az meg, hogy most van pár szőrszál az arcán, nem szakáll.
Az meg gyomorforgató, hogy minden válaszra idióta vihogó fejeket irkálsz. Ezzel nem azt fogod sugallni, hogy minden válaszunkat leszarod (ám ha így van felesleges a kérdés), hanem azt, hogy egy világi kretén vagy.
Ha te vagy, akkor az arcodból vegyél vissza, mert ezek olyan mainstream dolgok, hogy nem lehetsz elszállva tőlük. Ha meg valakit ennyire istenítesz ezek miatt a dolgok miatt, dugd a fejed a seggébe, és ne itt "boldogítsd" a jó népet.
"16éves korban nő az arcszőrzet"
Valamennyire valóban elkezdhet nőni, talán itt-ott látszani is fog, de szakáll biztos nem lesz.
Na ez szakáll öregem. Ha 16 évesen van egy kevés szőr a gyerek pofáján, az még köszönőviszonyba sincs a szakállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!