Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
No Name 80 kérdése:
A 14-15 éves lányoknak mennyire tetszenek a hosszú hajú fiúk?
Figyelt kérdés
Éppen azon vagyok, hogy vállig (talán később tovább is) megnövesszem a hajam, mert ha a metált szeretem akkor úgy is akarok kinézni, de ez nem lényeg, hanem azt szeretném tudni hogy ez mennyire tetszik a 14-15 éves lányoknak?
(olyannal ne gyertek hogy ne növesszem meg vagy hasonló mert így is olyanra fogom amilyen tetszik, tehát ez nem befolyásolja csak jó lenne tudni). Olyasmi lenne mint ez
2016. júl. 24. 22:58
21/22 anonim válasza:
Én személy szerint imádom, ha egy fiúnak hosszú haja van. Mindig ha meglátok egy fiút hosszú hajjal, akkor elfog az az "úgy beletúrnék a hajadba" érzés :D... A lényeg, hogy igényes legyen (számomra), bár ez a metálnál nem igazán jellemző, az meg már más téma. :)
22/22 anonim válasza:
Én imádom!
Én inkább rock/punk rock/metal zenéket hallgatok (14 leszek)!
És nekem nagyon bejön : minimum vállig maximum derékig
✌👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!