Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14-15 éves lányoknak mennyire tetszenek a hosszú hajú fiúk?
Éppen azon vagyok, hogy vállig (talán később tovább is) megnövesszem a hajam, mert ha a metált szeretem akkor úgy is akarok kinézni, de ez nem lényeg, hanem azt szeretném tudni hogy ez mennyire tetszik a 14-15 éves lányoknak?
(olyannal ne gyertek hogy ne növesszem meg vagy hasonló mert így is olyanra fogom amilyen tetszik, tehát ez nem befolyásolja csak jó lenne tudni). Olyasmi lenne mint ez
Imádom.:D Főleg ha metált hallgat mellé a srác. Felőlem akár hátközépig is érhet.
15/L
Nekem nagyon tetszik, vállig v picit lejebb érő. Amit másodiknak linkeltél az már nekem nem jön be.
15L
Hát nekem pont az ilyenek tetszenek.:D De akkor már inkább a mellkasig erő haj...
Nem akarod majd berasztásítani? Tudsz magadról képet küldeni, hogy most hogy nézel ki?
(Nyugi, nem cuppannék rád, nem azért, csak, hogy véleményt mondjak, hogy szerintem hogy állna neked.)
Imádom!! *-*
Szerintem nagyon jól néz ki, ha egy fiúnak hosszú haja van! (Még jobb, ha göndör is :D)
(Amúgy a 2. linken lévő zenészt én is nagyon szeretem!!!) *-*
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!