Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ismerkedhetnék meg vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedhetnék meg vele?

Figyelt kérdés

Gyakran biciklizek,általában mellékutcákban.Az egyik utcában már kétszer jött velem szembe egy lány.Nem ismerem,de jól néz ki.Ott lakhat sz utca végében,mivel az után már csak egy megszűnt gyár van.Mindkét alkalommal a barátnőjével beszélgetett az utca elején.(Ez ilyen félkör utca),amikor jöttem visszafele,akkor meg jött velem szembe.Hogy ismerhetem meg?Mit szólna,ha köszönnék neki?Apa villanyszerelő,még 3-4 éve voltam vele dolgozni ott egy házban.A lány szobáját csináltuk.Emlékszem,hogy hazajött és láttam egy pillanatra,de már nem emlékszem,hogy nézett ki.De valószínűnek tartom,hogy ő az.

18/F

2016. júl. 24. 20:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha latod es egyedul van, allj meg mellette, mondd meg neki hogy ismerosnek tunik, kerdezd meg az idot, vagy kerj utbaigazitas (esetleg kiserjen is el es akkor van tema kozben)
2016. júl. 24. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!