Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy ismerkedhetnék meg vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerkedhetnék meg vele?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,most tanulok vezetni.Kisvárosban lakom,ezért be kell járnom a városba.Általában vagy én viszem be az autót,vagy én hozom haza,de vagy oda vagy vissza busszal megyek.Most hétfőn lesz 3 hete,hogy először megláttam.Délre mentem,kb.1 órát kellett várni a buszra,bementem a plázába ebédelni.Ott ült velem szemben (nem egy asztalnál) egy csaj a barátnőjével.Tetszett és zavarba is jöttem tőle.Azóta kb.minden nap eszembe jut.Azóta nem láttam,de tegnap mentem vezetni és ott állt a buszmegállóban.Amikor megláttam a busz ablakából már akkor nagyon izgatott lettem és zavarban voltam.Pedig nem is ismerem.Olyan ez,mint a szerelem első látásra.

2015. aug. 15. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet nem tetszik a válaszom, de ez egyszerű kémia.

Kémiailag nagyon összepasszol a feromon, ezért érzed ezt.

"Hogy ismerkedhetnék meg vele?"

Megmarkolod a golyóidat és odamész hozzá, köszönsz neki, megkérdezed, hogy akar-e beszélgetni buszra várás közben, megkérdezed a nevét. Utána a többi tőled függ.

2015. aug. 15. 18:25
 2/4 anonim válasza:
csak legyél magabiztos!
2015. aug. 15. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen velem sokszor van,hogy valahol vagyok épp és meglátok egy olyan lányt akitől azonnal zavarba jövök..akkor ga olyan a szitu,megvárom amíg észre vesz,és odáig jól is megy minden..sajnos azonban én azt is meg szoktam várni amíg ő jön oda hozzám vagy ő szólít meg,viszont ez sohasem történik meg...így csúszok le mindenről mert ugyan jól nézek ki,de nem vagyok elég tökös..úgyhogy te ne ess ebbe a hibába :)
2015. aug. 15. 20:35
 4/4 A kérdező kommentje:

"Kémiailag nagyon összepasszol a feromon, ezért érzed ezt."

Ez azt jelenti,hogy ő is ezt érezné?Nem lenne furcsa egy vadidegen csajhoz odamenni?

2015. aug. 16. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!