Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek a vékony 50 kilós páwa test jobb vagy az amin izomtömeg van minimális zsírréteggel?
Hali. A többiekkel ellentétben egy fiúnak/férfinak illendő edzeni, hogy legyen izomzata, mert a mai 50 kilós 165-170-180 centis nyomik semmit sem érnek, ha nincs erejük. Attól van a legtöbbjüknek kockájuk, hogy csont és bőrök, de izomzat semmi.
Nem ítélem el az olyanokat, de a férfiasságot megszégyenítők az olyanok. Ha pávák, ha nem.
Tisztelet azoknak akik betegség miatt nem tudnak változtatni. :)
Na...:)
Én megszégyenítem a férfiasságot?
Én elég vékony vagyok (77-78 kiló, 178 centi) de mellette elég izmos is. Pont elégedett vagyok az alkatommal és a feleségem is: [link]
Mindazonáltal egy 50 kilós faszi valóban necces kategória, ha nem betegség miatt annyi, akkor én is elküldeném edzeni és tömném kajával napi hatszor. :)
Az agyad kellene rendesen kifejlodjon elobb*
Most megint bedurvulsz?:D
Meg szégyeníted..Ha már kérdezed, akkor biztos!
;) 31/35
Most nem a nőkről/lányokról van szó, hanem arról, hogy ha kemény fizikai munkát kell végezni nem biztos, hogy menni fog. Csak egy példa...Azzal, hogy edzel és erősödsz az önbizalmadat is növeled, és bárhol megtudod állni a helyed...
Nem azér, de mi jogon szóljátok le a vékony embereket? Most azért mert te zsírosabb vagy akkor jobb is vagy mi?! Nem értem miért ezzel van mindenki megáldva. Senki nem volt tizenéves? Vagy mindenkinek 70 plusszosnak kéne lennie?
Jó értem, hogy páwa meg minden, de mi köze a személyiségnek a súlyhoz (vagy a magassàghoz)?
Mondjuk itt gyk-n túl sokszor látom ezt.
Én nem a 15-16 évesekről beszélek....Hanem a felettük lévő emberkékről...
Vékonyan minek teszik az agyukat, ha nincs mire....
Legalább a ducik nem teszik, mert tudják, hogy nincs mire
De egy vékony f"szkalap kiteszi a kockáit, ami valójában csak a soványsága miatt van, és semmi izomtömeg nincs rajta... Vajon miért szidom őket szerinted?
Amikor 17-18 esetleg még éves t"knyok emelgetik a 30-40 kilót...Semmi fizikai erővel....Azzal a szöveggel, " erős vagyok"
Tisztelet a kivételeknek már amennyi van...Sajnos kevés...
Aazéér van bőven ott is ferdítés. Találkoztam ám nem is egy olyan gyerekkel azzal a logikával akart keménykedni, hogy dagadt=kemény, meg hogy neki mekkora karja van. Na ők szoktak befürödni ha odakerülünk, hogy elpattan a cérna..
Beszélsz itt a férfiasságról meg az erőről amikor alapjáraton nem sok ember dönti el, hogy ő mekkora akar lenni (most a véknyakról beszélek).
Aztán jösz azzal, hogy minden vézna nyomi mert láttál valakit aki nagyra volt a hasával..
És képzeld az 56 kilómmal én is heti ötször kb végkimerülésig edzek (persze nem ér semmit ha nem vagyok 100 kiló baze')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!