Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan tíz aki szereti a kissebb mellü lányokat? 13/L
Figyelt kérdés
Nem találok senkit akiben megbízhatnék mert szinte mindenki azt nézi hogy kicsi a mellem2016. júl. 21. 11:47
11/16 anonim válasza:
#8: Igen, cseppet sem normális, hogy 13 éves lányok a mellméretük miatt aggódnak, de ha egyszer ilyen a világ...? Gyerekként én is egy magabiztos tizenéves szerettem volna lenni, de nem adatott meg, és ha elítélsz emiatt ha nem, engem is frusztrál/frusztrált, hogy kis melleim vannak, tekintettel arra, hogy némely fiú/férfi a kismellű lányokat emberszámba se veszi. Igen, ilyenek is vannak, akkor is, ha te nem ilyen vagy. Fogalmad sincs, pl. mennyit éheztettem magam, csak mert a "40 kiló vasággyal" a szépségideál. Hosszú ideig az életem csak a teljesítménykényszerből állt, és szerintem emiatt nem rám kéne fújjolni. Tudod, nem mindenki tud csak úgy átlépni rajta, ha kicsit teltebb az alakja, kicsi a melle vagy éppenséggel csúnya az arca. Persze aki meg van elégedve magával, az sohasem fogja tudni átérezni, hogy milyen minden áldott nap úgy a tükörbe nézni, hogy egy olyan külső köszön vissza rád, aminek minden egyes négyzetméterét utálod. L
13/16 anonim válasza:
Pszichológust tudom ajánlani,vagy pedig olyan emberekkel vedd Magad körbe,akik értékelnek is,nem csak ezt a csodás ideált erőltetik. Nekem is kicsi a mellem,sőt még lóg is,de ki a francot érdekel,ha van egy ember mellettem akinek ez így tökéletes. Nekem is voltam ilyen gondjaim mint neked,de túl léptem rajta. Te is tedd ezt!
14/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek az ijen tul nagy mellek, de a tul kicsi se :D az ijen közepes a pont jo nekem sot Na jo engem nem zavar ha kicsi a lany melle :) Jol nézzen ki jo stílusa legyen jól csókoljon és nagyon fontos hogy jo illata legyen és tudja szaglászni a hajat 15/f Ha akarsz privibe küldhetsz kepet es amielott itt leszolnatok olyan is jo ahol van rajtad melltartó meg akar valami felső is, persze siman kuldhetsz kepet a melledről is ha akarsz :) Nah a lenyeg hogy nem nemzavar ha kicsi egy lany melle te meg ugyis csak 13 vagy ráér ugyis :))
15/16 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, nekem is pl a kisebb mellűek tetszenek
De ha gondolod küldj privátba képet jöhet bármilyen de inkább melltartós vagy anélküli úgy lehet igazán eldönteni hogy mekkorák. 14/f
16/16 anonim válasza:
Szerintem nem baj a kis mell, én kimondottan kedvelem. Ennyi idősen pláne nem baj.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!