Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú azt mondja egy lánynak hogy hasonlítunk, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Jó oke..tisztában vagyok vele...de mikor mond ilyet egy fiú?
Az a helyzet, hogy én szeretem, csak nem tudom ő mit érez. Főleg fiúk véleményére vagyok kíváncsi, de lányok is írhatnak😉
2016. júl. 20. 21:26
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg érdeklődési körötök hasonló, szóval van közös téma ez egy elég jó kiugrási pont a "szeret, nem szeret" kérdés felé.
2/5 anonim válasza:
Hát amikor kedveli már-már szereti őt :D bezony :D Rakarja világítani a lányt, hogy összeillenek, csak ügyesen :d ezt a nem túl önbizalomteljében lévő gyerkőcök csinálják, szóval azt ajámlom tégy egy próbát :)
3/5 anonim válasza:
azt h kicsit magat latja benned. ez csakis jot jelent (:
akkor mondd ilyet egy fiu szerintem mikor egy lannyal egy hullamhosszon van. biztos o is erez irantad vmit. mert anelkul nem mondana ilyet
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. júl. 20. 21:44
5/5 anonim válasza:
:'D ilyent nekem is mondott egy fiú, aztán elmentek haverokkal megismert egy csajt és összejöttek...na azóta nem beszélünk, szóval annyira nem is "hasonlíthattunk", mert én attól még nem offolnék mindenkit, mert van valakim
bocsi, a panaszkodás része megvolt...szóval szerintem nem jelent semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!