Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mitől van, miért nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől van, miért nem tudom ezt megtenni?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel szeretjük egymást de nem vagyunk együtt a távolság miatt.Megbeszéltük,hogy ha jön egy olyan aki megtetszik akkor ne habozzunk közeledni felé mert akkor is barátok leszünk azt is megbeszéltük amikor már párszor találkoztunk,hogy amint tudunk rendszeresen találkozni akkor eggyütt leszünk(most azért nem tudunk mert messzebbre költöztek).De nekem valahogy nem jön az,hogy más lányokkal ismerkednek vagy valami... Ő nem tudom,hogy van ezzel de én képtelen vagyok rá..annyira megszerettem és a jelenlegi helyzetet tekintve 2-3 év mire tudunk rendszeresen találkozni.Tudom,hogy eléggé fura még ilyenek és elnézést a rossz fogalmazásért és a helyesírási hibákért ha vannak
2016. júl. 20. 19:12
 1/1 anonim válasza:
Szereted a lányt,ez tök normális,hogy ilyenkor nem akarsz mást ,majd ha elmulík akkor lehet más ,ha meg nem akkor megvárod
2016. júl. 20. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!