Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek inkább az alacsony és pont jó testalkatú lányok jönnek be vagy inkább a magas és vékony (nem ilyen drasztikusan vékony)?
Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 14:06
12/14 anonim válasza:
A pont jó testalkaton nem tudom mi értesz. De ha úgy nézem, akkor az alacsony és általam pont jó testalkat is tökéletes. Meg mennyire alacsony? Kép nélkül és adatok nélkül nem valami pontos a megfogalmazás. Most kinek mi az alacsony és magas és stb.
Egyébként a vékony alak tetszik nekem. A magasság terén pedig annyi kikötésem van, hogy ne legyen magasabb nálam, max nagyon minimálisan belefér. És túlságosan alacsony se legyen hozzám képest. kb 180 cm vagyok
13/14 anonim válasza:
csak legyen 180 körüli (nem tudom az ilyen csajok hova vannak elbújva de még egyet se láttam)
kicsit kellemetlenül érzem magam hogy mekkorát kell hajolnom a 203 cm-mel ha egy 150-160cms baratnom van:')
14/14 A kérdező kommentje:
ejjha... azért az sem jó, hogy ha egy lány olyan magas hogy minden fiú feje felett átnéz xdd pedig en nem vagy 180 xdd kicsit kevesebb
2016. júl. 20. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!