Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hát nem tudom megfogalmazni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát nem tudom megfogalmazni a kérdésem:D de kell a kérdőjel szóval?

Figyelt kérdés
Na hát a napokban voltam egy barátnőmmel a plázában és oda ült mellénk két fiú.. Kérdezgettek engem én ugye válaszoltam és az egyik mondta hogy szép a mosolyom de ő ilyet nem mondhat mert van baratnoje .. Utána még beszélgettünk de ők elmentek mi is elmentünk innit venni utána pedig máshova ültünk le, vissza jöttek megint leültek mellénk. És tudjátok a padok ugy voltak hogy egymásnak háttal fordítva mi ültünk az egyik oldalon ők meg a másikon és az amelyik (talán) tetszik nekem folyton nézett engem de mire ránéznek elfordult előlem, aztán megkérdeztem miért néz de nem válaszolt.. Na mindegy haza mentunk mindannyian és azóta azon gondolkozom hogy bejelöljem-e facebookon.. Ja igen a másik csávó elmondta az ő teljes nevét így azt is tudom :D viszont ha bejelölöm az nem olyan mintha könnyen kapható lennék? Vagy hogy is mondjam.. Remélem értitek, és köszönöm ha elolvastátok és segítenétek, nekem sokat jelentene :)
2016. júl. 17. 22:26
 1/8 October15 ***** válasza:
100%
Aha akkor most melyik gyerekről is van szó? Amelyiknek bnője van vagy amelyik nem? Amúgy ha akarsz tőle vmit akkor nem tök m1, hogy könnyen kaphatónak tűnsz-e? Gyakorlatilag úgyis az a cél, hogy megkapjon szóóóóóóval.
2016. júl. 17. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért foglalkoztat a látszat? Felkeltette az érdeklődésed, bejelölöd, és ennyi. Nyilván könnyen kaphatónak fogsz tűnni a szemében, de ez ne gátoljon, hogy ha el akarsz érni valamit.
2016. júl. 17. 22:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Arról amelyiknek barátnője van. De igazából 600km-re lakik tőle és egyszer már megcsalta a csaj:s ő viszont sosem.. Végülis igazatok van, nagyon köszönöm!!:)
2016. júl. 17. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Jelöld be:D
2016. júl. 17. 22:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Elbizonytalanodtam.. Most mondta a baratnom hogy fuvezik meg mostanaban találkozik egy lánnyal allitolag.. Es en meg az a lany nem vagyunk egy súlycsoportban.. Bár a fiuval se.. Fogalmam sincs mit csinaljak..
2016. júl. 17. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:

,,nem vagyunk egy súlycsoportban''

Mert meg szeretnél vívni vele a Rómeódért or what? Vagy talán átvitt értelemben....de még így se értem,mire célzol.

2016. júl. 17. 23:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát az hogy füvezik tényleg nem jó:/

Egyèbként ne azt nézd hogy na az a màsik csaj esetleg jobban néz ki nálad vagy bàrmi ilyen

2016. júl. 17. 23:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát tegnap este bejelöltem de nem jelölt vissza..
2016. júl. 18. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!