Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a barátnőm anyja megenyhüljön? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Annyi a lényeg hogy én egy (19/F) fiú vagyok és a barátnőm (17/L) anyja nem engedi meg hogy együtt aludjunk. A kapcsolatunk lassan másfél éve van és azóta semmit nem enged meg az anyja. Még arra is várnom kellett jó pár hónapot hogy a házukba mehessek. Mit kéne tennem hogy 1 napot engedjen nekünk. Mi nem arra akarjuk ezt a napot mert hogy a szex annyira fontos nekünk hanem egyszerűen rossz hallani hogy mások pár nap/hét/hónap ismeretség után együtt alszanak mi pedig már elég régóta várunk hogy 1 napot aludhassunk együtt mert tényleg nem akarunk mást. Mivel tudnám meggyőzni az anyját hogy engedje meg?2016. júl. 17. 18:46
2/4 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy te nem az a fiú vagy, akit csak a szex érdekel, hanem csak együtt akarsz lenni a barátnőddel.
3/4 October15 válasza:
2.: Jah persze..és ha az anyja még sosem járt utcán akkor be is venné.. ellenkező esetben aligha.
4/4 anonim válasza:
Uhh basszus...... én ezt teljesen átérzem :/
Respect,hogy ki tartasz ebben a tempóban másfél éve!
Őszintén szólva mindketten el kell mondjátok ezt neki (amit leírtál). Jó, gondolom ez már meg volt többször is... Viszont mi mást lehet tenni?? Fura,hogy a saját lányában sem bízik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!