Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, nektek milyen oltozkedesi stilusu lanyok jonnek be? Irjatok kort es kepet is csatolhattok.
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 11:38
2/14 anonim válasza:
Nekem nincsen konkrét elképzelésem hogy mi jön be és mi nem, de szeretem ha egy lánnyal meg lehet jelenni, ergo igényesen, elegánsan néz ki, az öltözékét is beleértve, nem mondjuk egy igénytelen pólóban meg egy uniszex farmerban mászkál mindenfelé. A túlságosan kihívó ruhákat sem szeretem. 19f
3/14 October15 válasza:
2.: Zseniális.. :D Mégis hol akarsz vele "megjelenni"?:D
4/14 anonim válasza:
Nem jönnek be azok a nők, akiken van ruha.
5/14 anonim válasza:
#3 szerintem az emberek előtt mint egy szellem.
6/14 A kérdező kommentje:
Kerlek,normalis valaszokat!
2016. júl. 17. 12:19
7/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
én lef0s0m magasrol hogy milyen a ruha, csak legyen alatta anyag.
9/14 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!