Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen számotokra az ideális lány belsőre és külsőre?
Külsőre : hosszú haj, nálam alacsonyabb.
Belsőre : Introvertált, szereti a nyugis programokat, szeret sportolni, lehet vele hülyülni de értelmesen is beszélni, szeret olvasni, odabújós típus, érzelmes, van véleménye a dolgokról.
Külsőre: Hosszú haj, (jobban örülök ha alacsonyabb nálam de elfogadom)
Belsőre: Nem idegesítő, erős idegzetű, jó humorú, kedves, megértő, engem elfogadó, legyen valami hobbija ami nekem is van, nem szelfifüggő, nem facebook k***a és ne legyen vegetáriánus mert azok az agyamra mennek
#1 +1 (szeressen olvasni helyett én azt mondom legyen művelt,de amúgy ugyanaz.)
16/F
Legyen ragaszkodó és NAGYON érzelmes tipus.
Mivel én is nagyon érzelmes vagy, mindennél jobban szeretem azokat a dolgokat, amik kifejezik az érzelmeket, ezért olyan lány az ideális nekem aki hasonlóan nagyon érzelmes tipusú.
A többi csak részletkérdés, ugyanis aki ilyen tulajdonsággal rendelkezik legyen az akármilyen, én beleszeretnék egyből :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!