Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gond ha nem csókoloztam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gond ha nem csókoloztam még? 14/l

Figyelt kérdés
Most jártam ki az általánost és a régi osztálytársaim (lányok) feszt azt kérdezgették és még most is hogy csókoloztam e már . Én pedig mindíg üdvarisan felelek nekik hogy nem mert én nem fogok valami kis szoknyavadászt megcsókolni. Volt már barátom de neki sem engedtem . Páran megkerdezté már de mindíg szépen elutasítottam. Esetleg mivel tudnék nekik visszavágni ?? Mert kb 5 -es korom óta ezt kérdezgetik. És mivel az osztályom döntő töbsége ilyen lánybol állt minden nap azt kellett halgatnom hogy én azt smároltam és ezzel feküdtem le . Egy az ,igen ezek a lányok hogy is fogalmazzak finoman ....r*@ancok. És én valahogy e miatt több időt töltöttem a fiukkal itt viszont az volt a gond hogy előbb utóbb belémhabarodtak. És hát egy idő után felhagytam a nagy barátkozással és gameplay-eket kezdtem nézni és könyvtárba járni . Van hogy órák hosszakat képes vagyok a pszihologiai könyvekné üldögélni és olvasgatni . Az internetes ismerkedést is kerültem . És a könyvtárban találkoztam a most legjobb barátnőmmel. És őt is ugyanugy szekálják azért mert még nem csókolozott. Viszont nem azt mondom hogy soha semmilyen körülmények között nem csókoloznák csak még nem találtam megfelelő partnert .A lovagok már kihaltak (nem a szőke hercegre várok) . És hát én normális nevelést kaptam . Mit modjak ezeknek a kedves kis régi osztálytársaimnak mivel vágjak vissza nekik?? A helyesírási és fogalmazási hibákat kérlek nézzétek el nekem :)

2016. júl. 15. 01:32
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Tudod, annyira büszke vagyok rád, és olyan jó olvasni, hogy még vannak ilyen lányok :) *virtuális ölelés*

Mondd meg nekik, hogy velük csókolózni olyan lehet, mint csak valaki más régi ruháit hordani.

A bornak is szar íze lesz ha idő előtt iszol belőle ;)

2016. júl. 15. 01:46
 2/8 Duenna ***** válasza:
78%
Majd akkor csókolózzál, ha kívánod a csókot. :)
2016. júl. 15. 01:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne torodj a regi "kedves" osztalytarsaiddal, es majd az ujakkal sem, ha ugyanemiatt beszologatnak. Szerintem magasan felettuk allsz intelligenciaban, etikaban, es ne is akarj lesullyedni az o szintjukre, meg annyira sem, hogy bevalaszolsz nekik.

Ahogy az elso irta, en is orulok es buszke vagyok rad, amiert vegre egy okos lany kerdeset olvastam!

2016. júl. 15. 07:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia

Még én se csókolóztam, pedig ugyanannyi vagyok, mint te es Szerintem ez egyáltalán nem gond:)

Nekem szerencsere nem ilyen osztálytársaim voltak, ők nagyon normálisak voltak. Jó hogy nem veluk barátkoztal, es komolyan mar 5.-be azt kérdezgették, hat akkor azok nagyon nagy r..ancok. Akkor nekem még csodálatos általános iskolai éveim voltak. Uhh most nagyon megdöbbentem. A kérdésre válaszolva nem kell visszavagni nekik, hagyd a francba őket.

14/l

2016. júl. 15. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Első válaszolóval egyet értek. Annyira jó,hogy vannak még ilyen lányok :D Legyél büszke magadra, a társadalom jobbik fele is az lesz rád, ezt elhiheted. Gratulálok :3

Visszavágni majd akkor tudsz,ha lesz egy barátod,aki szeret téged,te is szereted őt, és olyan harmónia lesz köztetek,amiről ezek a kislányok csak álmodoznak. :)

pacsi :3

2016. júl. 15. 11:33
 6/8 anonim válasza:
Nekem már megvolt a csók de mikor elmentem szakközépbe akkor már nem ez volt a nagy kérdés, hanem hogy úr isten te több mint 1 év után nem feküdtél még le a barátoddal? Hát nem. Sajnos nem tudom, hogy az ilyen beállítottságú lányok milyen falkában nevelkednek de ne siettess semmit. Várd ki a legjobb pillanatot és a legjobb partnert :) gratulálok, hogy te legalább nem ezek közzé a ... közé tartozol:) (amúgy visszavágni csak 2 év múlva tudsz azzal hogy ők már szakadtra vannak... és a kutyának nem kellenek míg te mindenkinek kelleni fogsz)
2016. júl. 15. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Az egyesnek és hármásnak tökéletesen igaza van.

Én 18/L vagyok és még én sem csókolóztam..nem kell elsiettetni a dolgokat, előttünk az élet :D

Örülök és büszke vagyok magamra hogy nem vagyok olyan mint a korosztályom nagy része..te is büszke lehetsz magadra :)

Nem kell visszavágni ők mást "nevelést" kaptak (az ilyenek hagyják ott a sulit és szülnek gyereket, amit igazából nem is terveztek)

2016. júl. 16. 01:06
 8/8 anonim ***** válasza:
14 évesen ez tök jó, nem maradsz le semmiről. Utolsó azért már 18, neki már nézelődni kéne a srácok között.
2019. ápr. 19. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!