Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gond ha nem csókoloztam még? 14/l
Tudod, annyira büszke vagyok rád, és olyan jó olvasni, hogy még vannak ilyen lányok :) *virtuális ölelés*
Mondd meg nekik, hogy velük csókolózni olyan lehet, mint csak valaki más régi ruháit hordani.
A bornak is szar íze lesz ha idő előtt iszol belőle ;)
Szerintem ne torodj a regi "kedves" osztalytarsaiddal, es majd az ujakkal sem, ha ugyanemiatt beszologatnak. Szerintem magasan felettuk allsz intelligenciaban, etikaban, es ne is akarj lesullyedni az o szintjukre, meg annyira sem, hogy bevalaszolsz nekik.
Ahogy az elso irta, en is orulok es buszke vagyok rad, amiert vegre egy okos lany kerdeset olvastam!
Szia
Még én se csókolóztam, pedig ugyanannyi vagyok, mint te es Szerintem ez egyáltalán nem gond:)
Nekem szerencsere nem ilyen osztálytársaim voltak, ők nagyon normálisak voltak. Jó hogy nem veluk barátkoztal, es komolyan mar 5.-be azt kérdezgették, hat akkor azok nagyon nagy r..ancok. Akkor nekem még csodálatos általános iskolai éveim voltak. Uhh most nagyon megdöbbentem. A kérdésre válaszolva nem kell visszavagni nekik, hagyd a francba őket.
14/l
Első válaszolóval egyet értek. Annyira jó,hogy vannak még ilyen lányok :D Legyél büszke magadra, a társadalom jobbik fele is az lesz rád, ezt elhiheted. Gratulálok :3
Visszavágni majd akkor tudsz,ha lesz egy barátod,aki szeret téged,te is szereted őt, és olyan harmónia lesz köztetek,amiről ezek a kislányok csak álmodoznak. :)
pacsi :3
Az egyesnek és hármásnak tökéletesen igaza van.
Én 18/L vagyok és még én sem csókolóztam..nem kell elsiettetni a dolgokat, előttünk az élet :D
Örülök és büszke vagyok magamra hogy nem vagyok olyan mint a korosztályom nagy része..te is büszke lehetsz magadra :)
Nem kell visszavágni ők mást "nevelést" kaptak (az ilyenek hagyják ott a sulit és szülnek gyereket, amit igazából nem is terveztek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!