Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek csak csajt akart?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak csajt akart?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki 17 éves, és tetszett neki a legjobb barátnőm. A barátnőm tőle nem akart semmit, csak barátságot. Mivel sokszor vagyok együtt, így én is találkoztam a fiúval párszor. Mikor visszautasította, a fiúnak valahogy én jöttem be. Én is csak barátságot akartam, és hirtelen visszatért a barátnőmhöz. Én ekkor nagyon magam a alatt voltam, így kibékültem vele, de ekkor már én tetszettem neki. Találkoztam vele, de ő azt hitte hogy randizunk. Mikor mondtam neki, hogy nem, akkor hirtelen nem keresett többet. Szerintetek csak csajt akart? Vagy mit akarhatott tőlem ekkora korkülönbséggel? Ti mit gondoltok erről?

2016. júl. 14. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szexpartnert akart. Ne is foglalkozz vele. Nem eri meg. Idiota. Biztos nem komolyak a szandekai.
2016. júl. 14. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:

A saját korod nem szerepel a szövegben. Mekkora az a korkülönbség?

Egyébként úgy tűnik, hogy mindegy volt neki, hogy ki, csak barátnője legyen.

2016. júl. 14. 20:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt sajnos kihagytam, hogy nagyon szomorú voltam akkor, mikor visszament a barátnőmhöz. És most is, hogy nem szeret? Szerintetek szerelmes vagyok belé? Ja, és 13/L
2016. júl. 14. 20:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Hogy nem keres :D
2016. júl. 14. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!