Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mekkora hátrány az, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mekkora hátrány az, ha csak a legkisebb ( 70/A) melltartó jó rám? Mennyire normális, hogy emiatt "rosszul" érzem magam?

Figyelt kérdés

Engem ez nagyon zavar, főleg ha látom, hogy a korombelieknek, sőt a nálam 2-3 evvel fiatalabbaknak is nagyobb melle van (push up nélkül), mint nekem és mellé még az alakja is nagyon jó.

Fiúk, nálatok ez mekkora hátrány?

Mennyire zavar titeket?

Mit tehetnek, hogy ennyire ne zavarjon a dolog?

Kort is legyszi :)

16/L

2016. júl. 14. 16:37
1 2 3 4
 31/36 savanyújóska ***** válasza:
22f here, és abszolút nem kéne idegeskedned miatta (bár úgyis fogsz, tudom :P), mert ha valaki megtalál a melleddel együtt talál meg, és szeretni fog úgy, ahogy vagy, vagy ha nem, akkor annak amúgy is elég hamar vége lesz, úgyhogy nincs miért aggódni :) Egyébként nálunk is a kisebb, de feszes cici a népszerű, nekem személy szerint tökmindegy, ha kb. 85C alatt van, bár eleve a vékonyabb lányok szoktak az eseteim lenni, mert én se vagyok egy mackós alkat (bár hál'Istennek csontkollekció sem :D)
2016. júl. 18. 00:11
 32/36 anonim válasza:
Megértem hogy zavarnak, mert én is ebben a cipőben járok. Ne feszengj miatta! Majd megnő. Vagy nem. Ne érdekeljen. Legyen pozitív a kisugárzásod! Húzd ki magad és légy büszke arra ami van!(Ezzel nem azt akarom mondani, hogy push up-ot hordj és mutogasd magad, hanem azt hogyha zavar is, ne mutasd kifelé hogy neked ez probléma, mert nem az. Ha meg valami bunkó szóváteszi, mond hogy: Tőgy a tehénre kell! Ha olyat akarsz látni, menj ki a legelőre! Riska biztos megengedi, hogy meg is tapogasd!
2016. júl. 18. 08:39
 33/36 A kérdező kommentje:

Utolsó, ha akarnék se tudnék push up-os melltartót hordani :DD

De ez nem fordult meg a fejemben

Mert ha majd valamikor valakivel közelebbi viszonyba kerülök és lekerül rólam a melltartó, akkor csalódás lesz szamara, nekem meg eléggé kínos 😃

2016. júl. 18. 13:47
 34/36 Scav ***** válasza:
Annyi helyre leírtam már, hogy mi a szitu, keress rá ilyen kis mell kérdésekre és meglátod. Mások is leírják. Egyáltalán nem hátrány.
2016. júl. 19. 23:56
 35/36 anonim ***** válasza:
38%
Sose találtam semmi szépet a kis mellekben, sose tudnám elképzelni, hogy kismellű barátnőm legyen. Én kimondottan a nagy mellekért rajongok. Hatalmas, természetes cicik azoknál szebbet el se tudok képzelni!
2016. júl. 20. 20:48
 36/36 anonim ***** válasza:
A kis mellek jobbak mint a nagyok, mert sok ruhához jobban állnak. Gondolj bele! Egy mélyebb kivágású ruhából a nagy mell "kibuggyan". A kis mell meg szépen elvan ott. Ne szégyelld. Légy magabiztos, légy mindig önmagad
2016. aug. 22. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!