Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mekkora hátrány az, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mekkora hátrány az, ha csak a legkisebb ( 70/A) melltartó jó rám? Mennyire normális, hogy emiatt "rosszul" érzem magam?

Figyelt kérdés

Engem ez nagyon zavar, főleg ha látom, hogy a korombelieknek, sőt a nálam 2-3 evvel fiatalabbaknak is nagyobb melle van (push up nélkül), mint nekem és mellé még az alakja is nagyon jó.

Fiúk, nálatok ez mekkora hátrány?

Mennyire zavar titeket?

Mit tehetnek, hogy ennyire ne zavarjon a dolog?

Kort is legyszi :)

16/L

2016. júl. 14. 16:37
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
7%
Nekem mindig is csak a nagymellű (elsősorban természetes) lányok tetszettek. Szóval a kis mell nálam kizáró ok.
2016. júl. 15. 19:11
 22/36 anonim ***** válasza:
0%

hát nemtom te mit szólnál ha az álmaid 21 centije helyett csak az én kis 13 centimet kéne magadba gyűrnöd...

Ez kb ugyanaz :D

2016. júl. 15. 19:13
 23/36 anonim ***** válasza:
0%

Nem ugyanaz, mivel mell nem szükséges a szex megtörténtéhez, pénisz viszont igen. Matt.

A 70%-osnak meg még sokadik újra olvasás után sem megy a szövegértés. Mit várok...

2016. júl. 15. 19:22
 24/36 anonim válasza:
Nálam a fenék nagyobb prioritáson van. Igazából nem is nagyon érdekel a mellméret. Ha terhes leszel úgyis megnőnek a melleid. Volt hatalmas, szép mellű barátnőm, őt meg az zavarta. Neked a 13 centidre meg ott a jelq ésatöbbi.De ha nem vigyázol hamarabb leszel impotens mint méretes. 32/F
2016. júl. 15. 20:36
 25/36 zóna_pocok ***** válasza:

Akkor nekem a barataim negyszemkozt is kamuztak, mert mindig arra jutottunk amikor a mellrol volt szo, hogy inkabb es kicsi, de formas mellu, mint egy nagyobb logos, vagy eppen mumellu lany.

De te itt egymagad megmondod, hogy mit szeret a fiuk 100%-a. Az fel sem merul benned, hogy nem csak te vagy ferfi a vilagon? :D

2016. júl. 17. 19:41
 26/36 anonim válasza:
Inkább előny főleg a későbbiekben :) Tudom előre megyek ezzel de ez is egy szempont hogy majd ha gyereket szeretnél akkor akaratlanul is nőnek majd ha most nagyok lennének akkor gondolj bele akkor mekkorák lennének :) Engem sem zavar az ilyesmi neked ekkora és kész ^^ 18/f
2016. júl. 17. 20:15
 27/36 anonim ***** válasza:
Ez nem hátrány. Szerintem nem a mell mérete dönt, hanem az, hogy szép, formás-e. Legalábbis ez az én álláspontom. 16/l.
2016. júl. 17. 20:58
 28/36 anonim ***** válasza:
Nekem is ekkora, igaz, én két évvel fiatalabb vagyok, de még így is sokkal nagyobb a barátnőimnek, ami eléggé zavar. :/ De bízom benne, hogy majd megnő, vagy, hogy a következő barátomnak ez fog bejönni. Eddigi exeimnek nem volt baja velük. :D
2016. júl. 17. 21:02
 29/36 anonim ***** válasza:

#28:

"Eddigi exeimnek nem volt baja velük. :D"

Két évvel vagy fiatalabb.. Tehát 14 vagy.

Egy kislány. Az exeidnek még semmi keresni valójuk nem lett volna a melleid körül.

Még egy ribi...

2016. júl. 17. 22:25
 30/36 anonim ***** válasza:

Nem számít a mell méret...

Jó azért ne legyen túl nagy... Inkább legyen kisebb. De amúgy nem számít.

2016. júl. 17. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!