Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok tetszik egy 16...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vagyok tetszik egy 16 éves fiú. Szerintetek mukodhet?

Figyelt kérdés
Mondta,hogy en is tetszek neki,csak nemmer a korkülönbség miatt lépni.Hogy tudnam ravenni ot,hogy ne zavarja?

2016. júl. 13. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sehogy nem tudod rá venni, ha ő így gondolja, esetleg pár év múlva újra próbálkozol. Az is lehet, hogy csak le akart rázni ezzel. De amúgy is fiatal vagy még, és ha igazat is mondott, azért mondta, mert neki már más igényei lennének egy kapcsolatban.
2016. júl. 13. 16:32
 2/12 A kérdező kommentje:
És ha sikerülne?akkor mukodhet?
2016. júl. 13. 17:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez egy tipikus lerázós szöveg. Én is mondtam már ilyet nálam jóval fiatalabb lánynak pedig nem tetszett. Egy 16 és egy 13 éves között ég és föld a különbség általában. Egy 13 éves lányka még nem nőies, nincs meg benne az, hogy a fiú úgy igazán felfigyeljen. Persze a korodbelieknek mé vonzó vagy, Úgyhogy ilyen idősen 14 nagyon extrém esetben 15 éves az a maximum ameddig felkelted a srác érdeklődését
2016. júl. 13. 18:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Ja és azt lehagytam hogy 2-3 év múlva lazán összejöhettek. De jelen állapotban nem működne. Egyszerűen mások az igények.
2016. júl. 13. 18:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen, "mukodhet" ékezetek hol vannak??😑

Azt hogy érted hogy "ott ne zavarja"?

2016. júl. 13. 18:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Szoktunk néha írni és mondta is hogy tetszek neki,belemzugott. Meg rám is szokott irni,mondta olyankor ,hogy nembirja megalni,hogy ne irjon ram.Mikor rakerdeztem,hogy jarnank e akkor mondta,hogy: kár,hogy még ilyen fiatal vagyok,pedig ugy jarna velem.
2016. júl. 13. 18:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Ékezetekért bocsi telóról írtam.
2016. júl. 13. 18:56
 8/12 A kérdező kommentje:
Ugy értem,hogy ne zavarja anyira,hogy ne jarjon velem.
2016. júl. 13. 18:59
 9/12 albert ákos válasza:
szerintem a kor nem fontos hanem a személyiség. mond neki ezt és lehet hogy lesz valami
2016. júl. 13. 19:04
 10/12 A kérdező kommentje:
Ok,köszi
2016. júl. 13. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!