Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha egy 15...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy 15 éves fiú soha nem csókolózott vagy barátnője sem volt még?

Figyelt kérdés
Mondjuk ez lehet Rockker mivoltomnak köszönhetem, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2016. júl. 12. 01:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

És a rockerek nem csókolóznak vagy mi? :D Vicces, mert én is rockot hallgatok és még sosem éreztem hátránynak :D

egyébként AZ A GÁZ hogy ha valaki ezt GÁZNAK ÉRZI.

15 évesen még épp csak ismerkedni kell, én randin is 16 évesen voltam először...

2016. júl. 12. 13:38
 12/13 A kérdező kommentje:

Lehet kicsit bután fogalmaztam mikor azt írtam, hogy "Gáz", de tulajdonképp nem érzem magam azért gáznak mert, nem volt barátnőm inkább fogalmaznék úgy, hogy nem találkoztam még olyan lánnyal kibe szerelmes lenék és muszáj-ból meg nem fogok járni senkivel, hogy az után 1-2 héten belül szét menjünk.

Köszönöm a biztató hozászolásokat :)

2016. júl. 12. 17:29
 13/13 anonim ***** válasza:

15 évesen hogy lenne már gáz??

Egyébként pedig ennek semmi köze ahhoz, hogy rocker vagy-e vagy sem.

2016. júl. 12. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!