Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy 15 éves fiú soha nem csókolózott vagy barátnője sem volt még?
Figyelt kérdés
Mondjuk ez lehet Rockker mivoltomnak köszönhetem, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.2016. júl. 12. 01:40
1/13 anonim válasza:
Én is 15 vagyok és rockker :) és nekem volt már mindkettő de szerintem egyeltalán nem gáz :)
2/13 anonim válasza:
Én meg nem vagyok rocker és nem volt még semmi. Én nem tartom magam gáznak, csak rossz érzés, hogy semmi sem volt.
15F
3/13 anonim válasza:
Én 15 éves lány vagyok, rocker, a barátaim akik fiúk 18 év körüliek és nem csókolóztak még, ők is rockerek, de nem kínos:)
5/13 anonim válasza:
Elmagyaráznád, hogy szerinted mégis mi a francnak lenne gáz? Vagy neked barátkozásnál az az első, hogy megkérdezed, "Volt barátnőd? Ha igen leszek a barátod, ha nem, akkor nem."
Vagy miért fordul meg egyáltalán a fejedben, hogy gáz?
6/13 anonim válasza:
Nem gáz, én 16 évesen csókolóztam először és akkor volt az első kapcsolatom
7/13 anonim válasza:
En meg 16 eves nem rocker lany vagyok, es nekem is mindossze egy "kapcsolatom" volt, ahol meg az elso csok elott szet is mentunk. Nem erzem magam gaznak, csupan varok az igazira. Nem vagyok kepes osszejonni olyannal, akibe nem vagyok szerelmes, meg akkor sem, ha jol nez ki (igen, utasitottam mar el helyes fiut is, mert bar kedves volt, de nem voltam szerelmes, becsapni pedig nem akartam ot).
8/13 anonim válasza:
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
9/13 anonim válasza:
A rockerségre nem lehet fogni mert 15 évesen volt már 17 éves csajom meg modell barátőm és egyiket se zavarta hogy rocker vagyok 17f
10/13 anonim válasza:
Nem gáz de próbáld ki egyszer mert nagyon jó.Ez nem azon múlik rocker vagy e vagy sem,én is az vagyok lányból is ismerek párat és még rengeteg van,náluk talán még nagyobb eséllyel indulsz pl érdeklődésből kiindulva,de nem is ezen múlik csak olyat kell találni aki számára jó vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!