Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után még mondhat igent? 17/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után még mondhat igent? 17/F

Figyelt kérdés
Megismertem itt egy lányt, akivel kb. 1 éve beszélgetek majdnem napi szinten. Sajnos nem a szomszédban lakik,(130km, 3,5 óra út az átszállások miatt) ezért amikor felvetette, hogy találkozzunk, én nemet mondtam. Elmeséltem neki egy régi csalódásom, ami miatt úgy érzi, hogy csak vele próbálnék vígasztalódni, ami nem igaz. Amikor felvetettem a találkozó ötletét, akkor azt mondta, hogy még átgondolja. Tudom, hogy rettenetesen elrontottam ezt az egészet. Nem akarom elveszíteni, mert sokat jelent nekem, és nem hinném, hogy valaha is találhatnék egy ilyen lányt. Hogy lehetne megmenteni?:/

2016. júl. 11. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki ezt amit itt leírtál.😊
2016. júl. 11. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy gyenge igen, egy bizonytalan nem, a kérdére a válaszom: egy nagyon erős talán!
2016. júl. 11. 22:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hinne-e még nekem. Remélem, hogy igent mond és még valahogy korrigálhatom:S
2016. júl. 11. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!