Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú azt mondja a képemre elég jó lett akkor az mit jelent?
Hogy a képed jó lett( az arcod, vagyis szerinte műtötték az arcod és a végeredménye jó lett, mert jobb, mint a régi)
17F
Láttam már olyat, amikor egy debella állat szét élsimitott,retusalt kepehez is 30-an odairtak higy Csini vagy. Szép vagy Niki! Jó kép! ....Ezek azok a "joakarók", akik a szánalom hazugsagaikkal tobbet artanak,mint hasznalnak.
Nem feltetlenul mondanam egy 180cm magas 170 kilos, sátorponyvás nő képére, hogy csinos...
Én fiatal művészként számtalan embertől kaptam dícséretet, még olyantól is aki nem tudta, hogy kedvelem. Ha ilyen helyzetbe vagy, ne képzelj bele sokat csak azért, mert Te egyoldalúan szereted. Ha akarsz valamit nyögjed ki, különben beéghetsz, mint pár naív. Én amikor összejöttem párommal s utólag tudta meg mik a hobbijaim s bámul ha alkotok xD
Ám olyan 12-18nak határozlak meg a kérdés alapján.
Győzödj meg róla magad, hogy a srác is érez-e valamit vagy csak sokat képzeltél-e bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!