Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mit jelent ha egy fiú azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent ha egy fiú azt mondja, hogy "cuki" vagy?

Figyelt kérdés
Ez most az, hogy úgy megvédene (mert pici vagyok?), vagy inkább olyan mint egy hugi, vagy mint egy haver, talán viselkedésben? Nem értem ezen mit is értenek pontosan, ez most pozitívum?
2016. jún. 15. 19:53
 1/6 Csicuki ***** válasza:
Lehet hogy túl kombinálod és tényleg csak annyit jelent hogy cuki vagy.
2016. jún. 15. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
41%

Én csak a cuki lányokat imádom :3.. A cuki lány az számomra minden :3, az a legjobb jellző a tészemről, amit egy lánynak adhatok :3, ha azt mondom cuki, akkor elrabolta a szívemet :). Ha pici vagy, akkor nagyon cuki vagy :3

17F

2016. jún. 15. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

#2-es

Nem te tettel fel egy kerdest hogy halalosan szerelmes vagy?:D

Amugy visszaterve szerintem eleg sokat jelent..megvedene, mint a baratnojet;)

2016. jún. 15. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy én voltam :3
2016. jún. 15. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Cukinak tart.
2016. jún. 15. 21:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Jó, de ez nekem nagyon nem úgy jön le...egy kiscica na az cuki arra én is azt mondom, de én nem vagyok olyan mint egy kiscica!!
2016. jún. 16. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!