Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért van ez, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van ez, és mit tegyek? 15/F

Figyelt kérdés
Van egy 12 éves lány ismerősöm, ebben a hónapban lesz 13. Sokat találkozunk, születésétől ismerem, és közel is lakik.. Azt csinálja, hogyha velem van, hogy mindig megpróbál minél közelebb jönni, mellém ülni, stb és elég gyakran hozzámér, ha pl mond valamit, ráteszi néha a kezét a vállamra, vagy a combomra, néha egy kicsit ha olyat mond, meg is simogat.. Szóval elég gyakran ér hozzám.. Sokszor van, hogy pl mellette ülök, és valamit akar, ami mellettem van, szinte az ölembe mászik, és rajtam keresztül éri el, stb. Vagy, ha telefonon megnézek bármit, és ő kíváncsi rá, akkor is rám dől, és úgy nézi. Eléggé idegesíteni szokott, hogy ilyeneket csinál, viszont valamikor már nem bírom tovább, és felizgat, és élvezem, és olyankor megpróbálok közeledni én is, és olyankor egyáltalán nem idegesít.. Szerintetek ez miért van? Miért csinálja? Mit tegyek?
2016. júl. 10. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha idegesí szólj neki!Kérd meg szépen hogy nem simogasson/nyuljon hozzad!De ha meg nem zavar (ahogy írtad) akkor engedd!
2016. júl. 10. 08:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Úúú... te kis makker._.
2016. júl. 10. 08:04
 3/7 anonim ***** válasza:
10%
Szexelj vele.
2016. júl. 10. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért azt tudod, hogy 14 év alatt jó lenne ha nem "izgatna fel"?

Egyébként talán eddig is ilyen volt, mert nagyon régóta ismer és csak laza. Nem lehet, hogy csak te tulajdonítasz túl sok figyelmet neki?

Ha meg szerinted szándékosan csinálja és zavar, akkor kérd meg, hogy vegyen vissza egy kicsit.

2016. júl. 10. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Sztem bejössz neki!😊
2016. júl. 10. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem simán közeli baráti kapcsolat, szinte már testvéri.

Ne úgy közeledj felé, hogy megkívánod.

Esetleg utalgathatsz arra, hogy gondolt már arra hogy járna valakivel.

2016. júl. 10. 11:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele, olyan témáról neki bejön-e valaki valahogy próbáld meg felhozni lehet tetszel neki, de lehet csak annyira régóta ismer már teljesen lazán testvérien viselkedik. Döntsd el azt, hogy neked tetszik-e vagy nem szeretnél tőle semmit.
2016. júl. 10. 12:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!