Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a lányok is bejönnek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, de nem csak a fiúk tetszenek, lányok is... Mennyire gáz ez? Felvállaljam? Még nem jártam senkivel.2016. júl. 9. 21:11
13/18 anonim válasza:
Bújj el. :D Meg ne lássalak. :D Most ,ha azt írom/írjuk ,hogy gáz ,akkor már nem vállalod fel vagy mi?
14/18 anonim válasza:
Nem gáz.Én 13 éves vagyok és kb 1 éve a lányok is bejönnek ugyan úgy mint a fiúk.A legjobb barátnőm is biszex van is barátnője.De a lényeg válald fel nyugodtan szard le mit mondanak mások ugyan olyan emberek vagyunk mint ők.😊
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2016. júl. 10. 16:55
16/18 anonim válasza:
Most is lehet, hogy csak a fiú énem szól belőlem, de ha lány lennék biztos leszbikus lennék :D
17/18 anonim válasza:
Szerintem fiatalabb korba természetes hogy kíváncsi az ember mind 2 nemre, aztán egy idő után eldől hogy a fiukat/lányokat vagy mindkettőt szereti -e.
Én nem mondom azt jelenleg hogy biszex vagy inkább tényleg csak kíváncsi, de ha így is van, akkor az pár év alatt kiderül és nincs ezzel semmilyen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!