Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek bejönnek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejönnek a szeplős lányok? Zavar titeket ha egy lány szeplős?

Figyelt kérdés
Mindenki mondja nekem,hogy a szeplők szépek meg jól állnak meg bla bla bla...de nekem nem tetszenek!😑
2016. jún. 19. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól is függ mennyire vagy szeplős, küldj egy képet priviben.
2016. jún. 19. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ha cukin áll az még előny is lehet.
2016. jún. 19. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező:A szeplő szép,különleges,jól áll bla bla bla duma nagyon felkapott mostanában,csak tartalom nincs mögötte,tapasztalom! Én is szeplős vagyok,szerintem ronda mint a bűn,a saját anyukám is megmondja,mert neki nincs oka hazudni! Barátnők gyakran jönnek az " Olyan szépek a szeplőid,én is..." szeretnék mézesmadzag szöveggel,csak az az igazság,hogy ez a való életben szinte senkinek nem tetszik,inkább semleges,de a nagy többség szerint még mindig ronda.

16/L

2016. jún. 19. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Be.
2016. jún. 19. 14:25
 5/9 anonim ***** válasza:
külgy fotót osz megmondom h tecel e enyire egyszerű xd
2016. jún. 19. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Én szeplős vagyok..de semmilyen hátrányt nem érzek e miatt a fiuknál..Lehet hogy valainek nem jön be de szerintem azért mert szeplős vagy attol még nem vagy ronda ☺
2016. jún. 19. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Se nem előny, se nem hátrány. A szeplők miatt senki sem fog elhajtani, vagy éppen összejönni veled. Ez egy semleges tényező, amit igazából csak maga a "gazdáját" zavarja, akinek van.

Nekem is vannak itt-ott szeplőim, de igazából csak nyáron szoktak látszani. A többi évszakba úgy "visszahúzódnak" vagy nem tudom, hogy írjam. Még senki sem mondta emiatt, hogy "jaajj de randa vagy", vagy hogy "milyen kis cuki vagy így". Persze barátnőim mondják, hogy milyen aranyosak a szeplőim, de azért örülnek, hogy nekik nincs :D

17/L

2016. jún. 19. 17:53
 8/9 saridon ***** válasza:

Nem tudom hogy vagytok vele, de a szeplo csak egy + egy lánynál... A mosolyt maga az arcát kell nézni, ha szeplős akkor szeplős.. Meg persze a többi tulajdonság aminek megkell fognia.. Aki azt mondja, a saját anyuka hogy csúnya egyből költöznék el... Ez baromság mert úgy vagy szép ahogy vagy... Mint a koverseg .. Amíg a melle valakinek(lány/nő) kijjebb van, az nem kövér szerintem

Sok sikert <3

17F

2016. aug. 29. 23:41
 9/9 anonim válasza:
A szeplő a szexepiled is lehet :)
2017. márc. 23. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!